There was an error in this gadget

Wednesday, December 30, 2009

me kem-fu-nan


if u refer to my previous entry, bag ini mendapat rating yg tinggi dr bag lain, semestinya i pun berkenan yg ni, but d problem is... bag seasonal spt ni mmg tidak dijual di butik lagi. no more..finnishhh ok n xde nk re-stock pun!!!

sbg solution terpaksala skodeng ebay or pre-owned shops.
yg tak bestnya, bila fulus da ready! tup2 tiba-tiba si owner tak jadi jual la pulak (apa yg buatkan dia berubah fikiran ek?) ishhh sabar je (mayb ada hikmah) *sambil urut dada*


yg ini pun moi suka, tapi tula berbelah bagi tengok calfskin yg ronyokponyok tu, rasa mcm nk je iron kasi licin, barula berbaloi dgn harganya cik piah oiii..kalau ada preowned n price slashed to 50% above baru la aku hamek, kalau tak, rasa mcm x berbaloi je even ianya CHANEL

6 comments:

Nana said...

sigh susah gila nak dapat pre loved chanel 50% off. kalau ada pun condition teruk gila. good luck in your hunt

flowerella said...

The hobo one is very nice!

~Eila @ Along~ said...

huhu...cuci mata je laa...laki mak takut tgk beg lebih 10k..hehehe

FFX Madman said...

looks nice

Fara said...

i like the first one :)hope you can find it soon!

Lady Dyla said...

Tak mampu lg nk dpt.. ngidam jela i ni sis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget