There was an error in this gadget

Friday, January 15, 2010

cantik tak?



cantik n sexy mexy kan bila dipadankan dgn high boots

so apa lagi? tau kan mana mau cari? mcm2 color ada...........

saya mmg suka menghasut *evil grin*
setakat ini berjaya menghasut beberapa mangsa indvidu tertentu melalui blog ni. *wink*

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
itu bukan saya kerana peha saya lebih besar dri dia.
credit to miss alice (member of TPF)

16 comments:

I.Q.W.A said...

cantik gile kaki wanita itu

jeles.

cmana nak kecikkan peha n bontttttottt ni kak..?

adoi

~Eila @ Along~ said...

hah sudahh..hasutan sudah menyelinap masuk dlm jiwaku...kekekekke..

black lg lawo kott...huhu berapa riban ekk??

Mrs Taz said...

yanie , nak cari bag tu tau kat mana ... yang tk tau kat mana nak cari duitnye ahahaha :D

Nana said...

TPF tu apa? lawanye the bag sigh!!! I am too small to be carrying that bag :( sigh!!!! owh well ... what to do :(

Mrs Taz said...

cantik :)

The Queen Bee said...

mmg cantekk!! mine is in white! im in loveee

Anonymous said...

kat mana yer nak beli beg tu? dgn u ker?

Anonymous said...

macamna nak beli beg tu? dgn u ker?

snowiffy said...

iqwa : mmg cantik kan! kan!. sye sgt cemburu n tertanya camne nk kecikkan peha tu. sye pun nak!!!! bontot??? sye nk mantain..hihihi

snowiffy said...

eila : ye...hasutan yg sgt halusssss.....tapi meresap disanubari tu yg bahaya. black sng match dgn apa2. harga..7k+

snowiffy said...

kak zia : alahai statement tu...hehehe tu la. kumpul skit2 lama2 jadi bukit.

snowiffy said...

nana : u da de small kan. TPF tu The Purse Forum nye amoy tu. cun kan? xpe..apa kata u sambar mahina tu. da sesuai sgt dgn u ;)

snowiffy said...

hanis : ya...i dpt bau ur hbags dr sini tau. bila nk bwk jln? after 'pantang' ye?

snowiffy said...

anon : u bole cari bag tu kt CHANEL klcc. i x jual tapi i buat promo free for CHANEL *wink* so far jualan laris!

IreneYaya said...

Oo..no wonder ramai asking ada tak pre-loved gst.

snowiffy said...

ya irene : promo ini membantu business anda.. xde ke minah2 arab yg nk let go GST diaorg? hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget