There was an error in this gadget

Thursday, April 14, 2011

Bag review : Chloe' Paraty



hi peeps...lama kita tak cerita pasal handbag kan?...

suka tak tgk pix ni???

haaaa we have CHLOE family in the HAUS!!!


jgn terpedaya ok! sah-sah semua ni bukan i punya :'(
pic credit to yaya

sales will be one anytime soon at this site or u could email yaya personally to book urs ;)

okla...sambil tu..drool the below pix to give u-ols emangat utk MENGIRAI

*Breathe in...breathe out" phew!

tak puas hati lagi???

nak tgk video paraty? click sini

Basically lets do some review on Chloe Paraty bag :)

tgk pix ka bawah, mmg mengancam kan?

KK pun ada seketul, jadi bolela sesiapa yg ferasan KK harus rembats bag ni ;)


for those yg nak jadi jesicca biel pun ok jugak, kalau hubby u fanatik fan to Jessica Biel, m pretty sure he'll buy u one ;) bolela mintak dia dukung gini! kalau badan u slim ok, kalo berat...mampus dia tanak! tobat! maybe he agree to bawa paraty je fr u :(

tak pun kalau x bole nak imagine diri u tu artist, pls see the below pix to imagine u bawak bag dgn ala-alag bertudung. rasa-rasa lah, sesuai ke tak ye?....


Leathernya tebal+ tahan lama (mcm kereta kebal) natural leather mmg kalis kotor dan cuaca. Sangat sesuai pada mereka yg sedang mencari-cari daily bag.

Kulit tidak seperti vachetta Louis Vuitton yg gay (lembut n sensitif walapun kena setitik air ujan pun da demam ada stain).
Basically ia berat sedikit kerana gabung leather dan brass yg boleh menyebabkan org yg menderita backache tidak larat utk menjinjingnya dalam kadar lama :(

compartment luas juga, walaupun utk size medium, ianya bole memuatkan makeup bag, long purse, camera dan bermacam lagi mak nenek sehingga berkat 5kg n mayb more kot if only u willing to carry it...

cantik digayakan handheld

and for shoulder
utk ketinggian i yg hanya 163cm yg ala-ala tak tinggi, panjang tali bag adalah seperti di gambar.

Sangat sesuai for both casual and formal wear but the setback is...tali pajang tu tak bole ditanggalkan ya :(

So ladies, make up your mind now! to buy or not to buy...???


My review : 4 star

8 comments:

nurulzia said...

Sis, ayoooo mcm minat sbb bole sling..aish aish aish...akn kufikirkan bln 7 mau fly bole masuk dlm wishlist..;)

yanie said...

yuhooo..bole aje...silakan! silakan! but jgn stuff in byk sgt benda. bole senget badan tau! u tinggi n slim pakai sling mmg sesuai sgt2 :))

yatie said...

berat tak bila carry dia..? ini mcm2 barang campak dalam handbag.how much roughly the price?

elly said...

sis, thx 4 this entry. really helpful. bila bace ni, rase cam xjadi pulak paraty, takut senget sebelah huhu.. miu miu coffer la kot ni nmpk gy ;D buat la review ye sis! tq!!

yaya othman said...

hello :)
i have one too!!! *wink*

loving it jugak!

Betty A. said...

OMG Yanie, perfect nyer beg nih....suka...suka.....!! Tapi tak tau bila bole beli....uuhuhu

yanie said...

yaya : yup! i skodeng ur blog i n saw one in blue rite? cuns!!!

yanie said...

betty A : bila u rasa nak beli u beli la yang. i know that u can afford more thn this bag *wink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget