There was an error in this gadget

Thursday, April 14, 2011

Ben Ashaari Gegar Lagi


Tengokla mamat MACHO sorg ni bikin GEGAR LAGI!!!
JOIN kalau berminat ye, kalau tak nak join pun dia tak marah ;-P
cyg Ben!!! muuuuaahhhhh


14 comments:

dwaty said...

gegar jgn tak gegar...

akutetapaku.com said...

hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

Anamarza said...

singgah disini....

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 2 (no.41), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Anime 4 Sale said...

hi

http://anime4sale.blogspot.com/p/test.html

kAmi dAn mEreKa said...

kite gegar laju2 kat sini!! hehehe =)

Rahmad said...

gegar sambil follow..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagikumpulan-4.html

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam lawat dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Mai tengok Si Ulat Bulu

HajarRasdi [BdkKck] said...

kebabbommmm! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha.. salam singgah. =)

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

anismelon said...

boleh gegar lg x??xboleh pon na gegar jugak..weee..salam perkenalan dari anis kump 4 bernombor matrix 54..weee..:)

Sal Saari said...

kembali menggegar..tinggalkan jejak

sueMUNCET said...

datang menggegar...awak..
saya buat contest..kalau berminat sila join contest saya..

takde paksaan ye..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/04/aku-nak-buat-contestsila-join-kalau.html

MamaIeta said...

Ieta datang dari Blog Ben Ashaari,
Datang GEGAR ke Blog ini,
Cari kawan sana sini,
Kalau sudi jom follow me...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget