There was an error in this gadget

Sunday, November 15, 2009

chanel modern chain


jika diberi pilihan utk menggantikan yang ini *telah dijual*
kepada yang baru yg mempunyai ciri-ciri yg more less same as above
(plastic chain&lambskin material)


yg mana di bawah ini lebih ranggi dan praktikal utk kegunaa harian ya?

dari spring/summer 2008 collection *da back-dated pun* but WTH

kesemua material adalah calf/lambskin bermakna ianya lembut dan paling penting ringan :)

chanel black calfskin modern chain messenger bag w/flap
or

chanel black lambskin & patent leather jumbo modern chain hobo bag
london

fur.
dan ini
chanel large black leather chain handle-shoulder bag
City Chick
Diary
all pic are googled n credit to polyvore.com
atau ketiganya sekali *wink*

7 comments:

jane_doe3328 said...

tak suka flap sebab nanti cam susah nk cari barang :)

Ayu Hashim said...

ayu pun setuju gan jane_doe.. xberapa suka flap.. payah nak buka katop.. hehee.. :)

Mrs Taz said...

suka dua-dua :)

Ella said...

my opi, 2nd & 3rd bag is very practical for everyday bag.

btw - ur GST tu tak sesuai ke sis for everyday bag?. ke saja nak menambah koleksi? hehe

yaNa MaLeK said...

take the 2nd one laa..cantekss..:)

snowiffy said...

jane & ayu: saya pun kurang suka flap. leceh kan...

kak zia : 2-2 tu mana satu 1&2 atau 2&3..hehehe

ella : 2 & 3rd mmg ok sgt kan kan...tambah collection yg da semakin berkurangan ;)

yana : sye setuju dgn no 2 :)

Ninie said...

suka no 2 sgt2 gorjes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget