There was an error in this gadget

Thursday, November 19, 2009

ka-sweeet


harus tepek pic platform heels yg sexy ni
saw tis @ one of the boutique in spore sgd199 (rm490) gile
bila balik kl price @ rm429 still mahal if nk guna duit sendiri
now rm249
haruskah i grab or tunggu markdown lagi?
material suede in grey *sgt selesa n ringan* tak tipu!

10 comments:

zarin said...

salam singgah
canteks bangat!
kalau i grab aje..kang tkde size pulak if tunggu lagi markdown lagi hihi...

ERMAYUM said...

tak yah tunggu da - grab ja heheh

Anna Rizal said...

hi yanie..harus di grab brg itu... :)

CT NORAMIZA said...

kalau dah suka tu, rembat saja dear :) hi btw salam kenal

ceritacherita said...

harus grab dah jadiRM249 tu, byk beza dr the actual price tapi kalau nak tunggu year end sale which start 21 nov ni boleh gak, mana tau ada markdown lagi.

delour said...

40% disc rite sis??=D love the color...=)

Anonymous said...

wow, nice... brand apa neh?? kalau suede ni u'd better check in detail takut kulit b*b*

eynda said...

Pejam mata beli aje...nak tunggu turun harga takut takde stok lak nanti...

snowiffy said...

to all : huhuhu..harus i menangis ok. i saw tis at zara pavillion last wkend while jln-jln. bila da bacak u comment i pun zasss la yesterday after work to zara OU. tot they wud hv d same heels thr. but none is avail. masa kt zara Pavi pun tuari mcm ada 2 pairs my size 39. shud i go back to Pavi today or cari kt MV or Garden or KLCC???..owh pls help!!! mau nangis je now *sape nk belikan ni??? nk pi KL after work sure jam gile. frust sey! *ada hikmah kot*

CiKaYu said...

kalau tk dapat sure rasa nyesal kan.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget