Saturday, November 14, 2009

cooperS


jika diberi pilihan
untuk
Cooper S (Supercharged)
dgn serombong angin tu
....mana satu pilihan anda????
yg nyata kedua-duanya pun seksi kan?

2008 MINI COOPER S TRAVELLER

2008 MINI COOPER S CLUBMAN
keduanya adalah kereta idaman saya yg not practical at all
tapi
amat sesuai dipandu ke pasar atau tujuan meronggeng *wink*

4 comments:

C!kpuanmuda said...

i tak nak vote for cooper s traveler cuz tak best bawak... dalam sempit. laju yes. 6 speed tapi handling tak best.

ama said...

kalau saye mahu yg coop s clubman,,
pintu split tu,,
mmg lame usha,,usha jela,,blinye xmampu,,ehehhe,,,
kat m'sia xnmpk pn lg org pakai takat ni,,

snowiffy said...

i pun da test drive d traveller. mmmg tip top n powerful but again bila nk belok steering abis siku ku hantuk kt pintu :) agree! handling suc*s

ama, sama la kita, i je test drive, belinya tak tau bila..hahaha. msia da ada org pki but bole kira dgn jari la. hihihi

The Queen Bee said...

i dah test drive hari tu jugak masa nak amik beemer, kalau takat nak gi pasar ok lah. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...