There was an error in this gadget

Saturday, November 14, 2009

cooperS


jika diberi pilihan
untuk
Cooper S (Supercharged)
dgn serombong angin tu
....mana satu pilihan anda????
yg nyata kedua-duanya pun seksi kan?

2008 MINI COOPER S TRAVELLER

2008 MINI COOPER S CLUBMAN
keduanya adalah kereta idaman saya yg not practical at all
tapi
amat sesuai dipandu ke pasar atau tujuan meronggeng *wink*

4 comments:

C!kpuanmuda said...

i tak nak vote for cooper s traveler cuz tak best bawak... dalam sempit. laju yes. 6 speed tapi handling tak best.

ama said...

kalau saye mahu yg coop s clubman,,
pintu split tu,,
mmg lame usha,,usha jela,,blinye xmampu,,ehehhe,,,
kat m'sia xnmpk pn lg org pakai takat ni,,

snowiffy said...

i pun da test drive d traveller. mmmg tip top n powerful but again bila nk belok steering abis siku ku hantuk kt pintu :) agree! handling suc*s

ama, sama la kita, i je test drive, belinya tak tau bila..hahaha. msia da ada org pki but bole kira dgn jari la. hihihi

The Queen Bee said...

i dah test drive hari tu jugak masa nak amik beemer, kalau takat nak gi pasar ok lah. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget