There was an error in this gadget

Thursday, January 19, 2012

shoes shoes shoes...


salam ceria semua!

rasanya, lamaaaaaaaaaaaaa sgt kita tak bercerita ttg accessories & beauty?

dah nama pun blogger...
stalk blog orang da jadi kerja biasa!
nak sedapkan hati, tak panggil stalker tapi kita ckp blog-hopping *hahaha*
...itew la istimewanya jadi blogger ni, byk istilah yg ntah apa2 tapi makna sama aje ;)

okla...hinggap to one blog ni, nampak gaya mcm best je kasut Aldo si dia.
maka pergi la mencuba....adoiiii sakit jugak oooO kalau berdiri lama2
bole patah pinggang akak dibuatnya...


nampak mmg seksiiiisss tapi bila da pakai seksaaaaa ;'(

try sana

try sini

errmmmmm! and the winner is.......

adoi! lagi la sakit pinggang bila tgk dia punya tinggi ok ;( ouch!

tapi...disebabkan kau cantik dan aku pulak nampak seksi, maka ku tapau juga kau balik tipah!
jadilah kau sleeping beauty dlm kotak kt shoerack tu ntah sampai bilaaaa.... ;P
place : Aldo, Empire


next story...
tersinggah butik si Zara over lunch time...everthing looks yummy to me esp kasut2 dia yg on S.A.L.E tu.
setuju if i say we gals cannot resist if Zara is throwing SALE! i mean BIG SALE!!! kan kan

tergugat iman ok ;D

maka damage-nya
tertapau 2 leather heels yg i rasa sesuai dgn ketinggian i yg lowet tak berapa tinggi ni ;)


si tan ni....dia mcm tinggi skit. Mau tonggek vontot vila verjalan!
selesa tak???...erk! hanya tuhan yg tahu hehe
place : Zara One Utama

this blacky sesuai utk gaya casual...mmg selesa gile leather dia!
owh! ada color tan jugaaa....bila balik,i termimpi mimpi pulak kat setan si tan tu! mmg setan kan nafsu ni!
place : Zara One Utama

harus ke adopt adik kembar dia?
keesokannya......cepat aje jari mendail Zara OU :D

"helloo....bla bla bla bla..ths shoe code tan color ada tak my size?"
jawapannnya : "ada!!! tapi u hv to go to our Midvalley outlet"

phew! vasss rat race la mak drive ke midvalley after office tuari meredah jam..tuari tu bukan semalam ok! benda ni da berlaku berbulan2 lepass hahaha

yesza! mmg langkah kanan, bersepah2 kasut ni atas rack & the best part is...smuanya size I :)) *chicken dance*

place : Zara MidValley

super comfy soft leather heels


owh! gatallll.......sape suruh tanak keluar terus bila da dapat si tan, kenapala gatal nak ronda ronda kat area fitting room??? kenapa?!?!?...

mmg saja cari psl kan cos si grey flat ni! rasanya, mcm terdengar dia meraung utk diadopt! kesian....
haish!..bikin hati susah aje, sib baik la kau on SALE
place : Zara MidValley

owh! hunting tak habis di sini...

selagi SALE ada, rasanya mmg berbaloi shooping kasut di Zara

I laid my eyes on ths beauty white leather heels to match with my Anya Hindmarch Jethro Woven bag, simple yet elegant!

padahal...misi utama i kesini adalah utk cari ballerina pump for Dania aje..*shake head*

sumpah! till now i don't have time or tempat utk melaram ths white beauty, another sleeping beauty in my shoerack :'(

any idea nak bawak ke mana?...
place : Zara One Utama

soalan! kenapa la perempuan suka kasut ya???

owh last but not least! and i hope this is finally....

u just too good to be true...can't take my eyes of u!!!
blacky suede sweet ribbon

siapa la suruh diaorg display minah ni next to cashier counter
ishhh! another teaser...

ok la! demi menutup tirai 2011 dan sebab da setahun puasa kasut, u r the last piece I grab.

sekian- terima kasih!

place : Zara One Utama

click here for my salesblog :)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget