There was an error in this gadget

Sunday, June 12, 2011

Why We Should Watch....KL Gangster!



Yuhoooo! Mlm kedua kami berdating di e-curve utk filem ini :)

Uols da tahu n dengar pasal KL Gangster???

kalau da dengar pergi la dapatkan tix wayang atau dvd piracy ya n kalau da tengok lagi la bagus :D

Thumbs Up kan!

i sgt suka dgn action pack movie ni! cuma jln cerita tu mcm stereotype skit but sangat-sangat OK ye!!! semua hero hensem termasuk la si Ajib tu. LOL


Kenapa i suka sgt movie ni to compare with other local movies???





1st cos Seth Tan as 1st hero and he's Singaporean! oh! my mom pun Singaporean (apa kena mengena kan hahaha)






2nd pasal mamat yg berbakat ni, Syamsul Yusoff
lately ni, most of the movie yg dia produce i tengok. mmg sgt berbakat :) suka cerita n suka lakonan dia, boleh pergi jauh ni!




3rd pasal adi putra ni (i penah bergambar dgn dia di office i masa casting sesion for one of the tvc and dia amatlah pemalu kucing ya dia takan terdiri rapat2 punya! sgt menjaga imej n hati bini dia :) he's sporean too :)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

last but not least, mamat ni la!!!

Zizan raja lawak

mmg lawakssss ok


5 ***** for the movie
syabas SKOP

for movie review pls click here


1 comment:

Emie Jipang. said...

uhhh saya memang nk g tengok ni! hero hero yang ensem! suai la cite camni ngn jiwa saya. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget