There was an error in this gadget

Sunday, June 12, 2011

What do you think?




Assalamualaikum dan happy weekend!

Apa aktiviti anda di hujung miggu?

For me yg dah lamaaaa nk tgk liveband in KL, i thank my Mr Hubby yg sudi memandu ditengah Fri nite meredah KL yg tak seberapa jam hanya utk memenuhi my kem-funan menonton liveband di Crossroads, Concord Hotel KL. So far performance by the 3 bands boleh tahan but Idont think i will come back cos I think they've been using d same old band yg tak berapa hot! Y i said tak berapa "hot" cos most of d female singer tu gemok n tembam n tak seksi langsung! yala mana nk seksi kalau bila menari nari nampakpeluh penuh di badan or rasa nk saja suggest diaorg to buy my PremiumBeautiful! Can I blame on their eating habit ??? mayb as a liveband singers, they tend to belasah supper every after show n sebab tu la badan semu macam dipam-pam. Makan ditengah malam adalah tidak sihat even i selalu melakukannya! Oh! sungguh tak seksi walaupun suara sedap ok ;P

Kalau selalu sgt uols dihadapkan dengan my business updates dan rasanya ramai yg ingikan cerita lain, jadi I nak bercerita tentang kasut lagi, tapi kali ni bukan kasut utk kita ok!


I sgt teruja dengan updates from here about Suri and her worth $150,000 of shoe collections. dan dengan itu, am telling myself to wait patiently for another 2 more years utk sarungkan Cik Dania dgn pelbagai jenis kasut bertumit tinggi *wink

Ya.... sangat tak sabar ok utk melihat dia seperti Cik Suri tetapi memandangkan kami bukannya kayaraya seperti Tom kurus and Kate yg tahap jutawan, kwe definitely won't splurge on the branded shoes for Dania yg mmg langsung ta kenal psl brand :)





High heels for… kids?


  1. A Line patent leather floral-topped heels, $74.00
  2. Shoe Be Doo topstitched beribboned heels, $81.00
  3. Lelli Kelly Kids New Mille Volti Elegant glitter mary janes, $75.00
  4. Amiana gold snakeskin sandals, $72.80
  5. Nina Kids Gennifer jeweled sandals, $36.00
  6. Jumping Jacks Kids Anna mary janes, $43.20

All of these heels for kids can easily be found at Zappos.


Besides tutu skirt, tengok saja koleksi mak encik kecik ni? sape la tak teringin kan? some of the collection tu custom-made lagi ;) beruntung jadi Suri ni! minta saje dapat, minta saje dapat n tak mintak pun dapat ok!


cantik!


menarik!

tertarik!

but frankly speaking, adakah anda akan berhabisan utk kasut2 tumit tinggi utk anak yg masih belum tahu erti jenama?

adakah ianya satu pembaziran atau pelaburan???

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget