There was an error in this gadget

Friday, June 10, 2011

Sexynya kaki!!!


Assalamualaikum n have a wonderful Firday peeps!

Hari ini kita bercakap tentang kasut... STUDDED KILlER HEELS (nama ganas kan?)

Kasut adalah sebahagian daripada 'kegilaan' wanita selain daripada handbags. Kasut juga memainkan peranan penting dalam dalam penampilan diri terutamanya to boost up ur confident level dan bila bercakap tentang level of confidence ianya tidak sama dalam diri setiap individu.

Maka dengan itu I announced that Kim Kadarshian is the most braveheart and confident celebrity in the US kerana....

sanggup menyarung such a unique CL peeptoes dalam keadaaan terseksa jiwa gelora~

kita yang tengok ni pun mcm berkerut dahi dibuatnya...ouch!!!

lagikan si dia yg memakainya! owh kaki kim ada tahi lalat la plak ;p



nampak sgt terseksa kan! dgn segala aurat barat yg sarat timbul dari kaki, i can't imagine if she have to stand for hours dgn kasut ni, i rather pakai selipar jepun or kaki ayam aje ok

tapi...tgk muka dia yg rileks and selamba saje sambil tersenyum memberikan aksi pose pada jurufoto walaupun dlm hati dia, tuhan saja yg tahu!..... pfffttt! harus dia ckp "cepat2 la wei, gua sakit da ni!" mantain kim!mantain! kamu idola pd ramai perempuan di luar sana * akak salute la!


owh! bukan saja Kim yg berani beraksi dgn killer heels begini!

kami ada seorang lagi celebirti tempatan, siap lagi kalau bukan *tut* yang nampak vavavoommm dgn kasut yang sama seksi dan lagi mencabar dengn studs yg boleh dijadikan senjata untuk wanita bagi menangi gejala ragut, rompak dan segala jenayah yg berleluasa masa kini


R u dare to own ths 'killer heels'????
A black shoe with studs from Sam Edelman, RM 700++

The lucky owner of the studded heels - Serena C la sape lagi??
pic credit to Wani from here

ok, m goin out lunch now! pls vote which studded heels yg lebih sensasi?

Christian Louboutin (%)

Sam edelman creation (%)

8 comments:

Madam Sooyaree said...

Louboutin please... :)

Emie Jipang. said...

huhh senak otak nengok kim gitu. dia yang pakai, sy yang sesak napas. huhh

Nifty direct said...

Stock Market Option Trading

you have mentioned very useful and profitable message message for us
Thanks
Nifty Future Tips

Betty A. said...

Sebagai seorang celebrity yg kaya raya, kaki Kim tak cantik...i mean the fructure. Kasar mcm jarang g pedi....ohohoho

Nadiah said...

Bila dah tua2 ni I more to comfortable than fashionable.
Selalunya wedges yg I akan sarung.

yanie said...

emie, sis pun senak sampai ke perut ni!

yanie said...

betty : kaki i pun kasar but lucky m not a celebrity ;)

yanie said...

nadiah : yup myself prefer wedges tu, lagi ringan lagi sedap kan n option wud be flats aje. sempoi!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget