There was an error in this gadget

Monday, June 13, 2011

The simplest way to get her look!


Hi peeps!

Ramai diluar sana yg nk sgt jadi kim kim n more kim kan?

Cik KK ni semakin cantik bila da lakukan beberapa pembedahan dan suntikan botox yg menyebabkan si Paris Hilton rasa mcm nk bunuh diri. Budak dulu yg dianggap protege Paris ni sudah mula membina empire sendiri dan Simple Life Reality show telah terkubur lama berbanding dengan publisiti Keeping Up With Kardarshian yg meletup2 bak pop-corn :) *blows nails


ok la berbalik pada kecantikan tak asli cik KK ni
rasanya apa yg dipakai semua kena dan perfect!
Maka... untuk mendapatkan aura n rasa2 mcm nk dapat rupa dia, kita mulakan dengan mendapatkan warna lipstick yg dipakainya, mana tahu kalau warna tersebut bakal menjadikan penampilan kita lebih konfident dan camera friendly *wink

pink karer, warna ceria n menaikkan seri wajah pemakai!



red karer, Seksiiiii n classy! rasa mcm nk gigit aje


nude karer! emmmm ramai yg suka kan, nampak sempoi tetap seksiii


maka haruslah berlari-lari anak dlm shopping mall to test lipstick yg ada di serata counter dan I da dapat color yg sesuai untuk meniru gaya bibir Kim itewww peeewittt!!!

from left to right : Stage No. 12 Lush Lotus, Mac Red Russian and Stage No. 21 Midsummer Mauve. kesemua adalah matte lipstick n utuk kesan lebih menyeralh, kita sapukan gloss nanti.

Nantikan update bibir I dgn lipstick ni, kita tengok mana yg kena???


2 comments:

Emie Jipang. said...

kak, kasi hapdet itu gambar bibir akak ngn lipstik lipstik sume tu. dapat hapdet sekali ngan semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lipstik akak tu lagi cun. hehehe.

yanie said...

emie : inys akan diusahakan ya but byk yg smuaaaaaaaaaaaa tu da di let go tanpa sempat ditenyeh n di tangkap gambo hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget