There was an error in this gadget

Tuesday, February 8, 2011

hujan oh hujan!



Last 14th Jan, the traffic was really bad! I remember that both ways heading KL and Damansara jammed gile babi. Waktu tu lepas hujan dan segala mak nenek pemandu kereta akan drive 5-10km/hr bumper to bumper ok! bayangkanlaaaa....rasanya Q nak masuk clubbing pun taklah teruk mcm ni ;))

Memang ini tradisi org dok kl agaknya? kalau hujan je jam! hujan je jammed! walaupun ada yg bwk prosche n ferrari ntah agaknya keta diaorg ni allergic dgn air kot cos bila nmpk je air sure pemandu yg terror menerror dirft pun will slowdown the cars. Ntah apa-apa la kan! Mak confused...

tengokla betapa hebanya jam kt KL


Maka bilanya hujan, perut yg keroncong harus minta diisi dan tiada tempat lain dalam kepala hotak selain

Sri Ayutthaya

sesi gambar spt biasa yg wajib!



yeay! rock!
budak yg da pandai posing!



ya! sejuk2 ni layan tomyam setap jugak!
naaa..leee..reee kerk! (tamil ckp sehingga menjilat jari)




burppp! alhamdulillah selesai sudah...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget