There was an error in this gadget

Tuesday, February 8, 2011

pindah!


Kamu sukan makan di sini?

Tentu ramai dan mungkin ada yang belum tahu bahawa Restoran Chinese Muslim Muhibbah Seafood yang terletak di TTDI, KL telah berpindah!

pindah di mana ye?
Tokey da kaya, jadi haruslah dia beli sebidang tanah utk menepatkan restorannya yg fofular itu!

Kalau uols tau Sg Penchala Restoran Sambal Hijau...ianya berdekatan masjid Sg Penchala, masuk simpang n jumpa first traffic light belok kanan..nampak la Muhibbah ni

cantik kan ambience???
boleh buat party/ wedding kt sini cos disediakan juga stage ya utk buat pelamin

terletak diatas bukit! sungguh nyaman pemandangan dan udara di sini. Landscape cantik tapi parking je kureng! ya parking sgtla terhad


spt biasa, anak dara ber camwhoring!
mommy pun joined sekali!

sebahagian menu yg disediakan...


quality makanan adalah sama kerana menggunakan tukang masak yg sama, tempat saja yg da berbeza!
silalah ke sana ya...

3 comments:

croft said...

terima kasih bebanyak sbb inform. kalau tak, sgt la hampa tgk kedai lama dah tutup. best giler makan kat situ, kan?

iekaz said...

laaa.. dah pindah ke? that's 1 of my fav restaurants! mmg sedap n reasonably priced! Thanks for informing babe! :)

yanie said...

croft n iekaz: no problemo! sharing is caring ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget