There was an error in this gadget

Wednesday, February 2, 2011

Girls will be girls...


I believes that every gals should have more than one acccessories for dressing up. Tak kisah la dari jenama Diva, Accesoriz ataupun yg lebih mahal dan apa yang penting, setiap wanita ingin kelihatan cantik dan penambahan accessories ini akan memberikan lebih keyakinan serta menceriakan penampilan seseorang.

For myself, i just owned few pieces of necklace, rings some bangles.

Rasanya cukup la dgn apa yg ada and will ensure semuanya dipakai!

light n colorfuls necklaces




assorted rings


crafted n plain bangles



and my favs are.......


ths 2 are the most basic! i luv and i wear it daily! plus my wedd ring la ;) my engagement ring tunggu diiktiraf vintage je...

how about u peeps? what's ur favs accessories which u can't get rid even a day! Not wearing it will make u go like "Eh! why la rasa ringan je jari, leher or tangan uols??" eh, ala mcm lupa pakai ..nk patah balik rumah n ambil balik or rasa mcm arrrr tak confident la nk face public n terasa gon-jeng je!!!

share la ya... ;)


btw here wishing all the chinese a prosperous Chinese New Year and happy holiday! Gong Xi Fa Cai :)

2 comments:

Syatilla said...

i kalo tak pkai jam rase tk selesa jer sepanjang satu hari berkerja...tu je lah aksesori yg i rase ralat kalo tk pkai

yanie said...

ic, ya jam mmg penting but i rasa ralat kalau tertinggal wedding ring, sgt2 rasa mcm tak kena aje hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget