There was an error in this gadget

Friday, January 21, 2011

affordable accessories ~ DIVA!


Lawatan asal ke Empire Mall Subang adalah hanya untuk lepak2 di The Teh Tarik Place for the nasi kerabu but being a woman, window shopping is a MUST!
haish! blame it on the gatalness nk window shopping sgt! again have to entertain the nafsu nafsi *slap my face*

Ter-masuk ke Diva selepas misi mencari terompah sesuai di Charles and Keith menemui jalan buntu :(

Dan hasilnya... ok la! cos most of the items dibeli waktu SALE and again dapat jimat hingga rm300 for the below items.

m not an accessories person but i can't resist when i see the discount given!




i might need ths weapon ring for protection kot!
manala tau kalau ada penjenayah ke? bole la i tumbuk diaorg using d funky ring ;) harus lebam seminggu k!



the close up mmg cute! siapa yg tak suka kan?
my lil dolly pun suka main with all ths :)


rosy ring!
ya...dgn bling2 which again bole la perasaan diva depan cermin.
hanya sarungkannya n anda tidak perlukan lagi accessory lain.
ianya outstanding!

well, i saw ths @ Wani's blog nampak cantik di jarinya..mungkin akan perasaan cantik juga di jari saya *bluek* seriously! cantik jugak bila dipakai :)


i'll wear ths with my Ed Hardy's shirt la..baru nampak grrr!!! ganas!







boleh feeling minah bunga-bunga

unique design



simple yet elegant



i go crazy with variety colors of d necklace




















FYI, i just paid rm15 for each accessories. Isn't that cheap???
I felt, its worth buying during sale cos those acessories pun bukan dipakai selalu n its more for meriahkan casual outfit.

Utk pengetahuan, DIVA menawarkan pelbagai jenis accessories utk remaja dan wanita yang mementingkan kecantikan. Barangan adalah dari klip dan scarf rambut, pelbagai rantai dan cincin, gelang yang ditawarkan pada harga yang amat berpatutan. Boleh didapati di shopping mall serta Kuala Lumpur.

Will go for 2nd hunting before the SALE ended real soon ;)


2 comments:

Nizam said...

Haha not only ladies! I also went crazy in Diva store, buying accesories for my special someone and mom. Hehehe... Too cheap to resist! Here in SG, they are as low as SGD5! ;)

yanie said...

what??? SGD5 only? i pun nak la mcm tu! inform me on next coming sales over there ok ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget