There was an error in this gadget

Tuesday, September 7, 2010

help me !!!!

Well, i got my latest #53 arm candies recently and counting.......
(ala bukan banyak pun to compare with those yg fortunate but since collecting arm candies is my passion, lebih2 lagi dapat from duit hasil kerja keras n some juga hasil sumbangan derma ehsan mr hubby)

should i buat or should not buat entry on every each of them like others???

I have some request utk mengabadikan my collections in MY OWN BLOG but...... takut pulak nanti ada la org 'tu' yg KAKI SKODENG kutuk2 pulak kt belakang :(

what say u?......patut atau tak patut buat entry bag tu sebijik-sebijik *fikir fikir*

10 comments:

Nadia Dzai said...

yanie, sile letakk, i nak tgkkkkkkkkkkkkkkkk, jauhnye 53 tueeee i tak sampai 10 pon lg :p

biar mereka nak kutuk, bukan dorg yg bagi yanie makan pon :p

yaNa MaLeK said...

u should kak yanie :) xpe abaikan je dorang tu jeles..whatever it is its ur blog rite..so that nanti kami boleh depends on ur reviews bout the bag...easier for us kalo ada yg nak purchase bag in the future..hehehe

so i vote for YES!!! :D

Nadiah said...

Please Do Yanie.

Peduli apa orang kata kay.

Nizam said...

Go ahead and list all the 53 bags in their full colour and glory! Hahaha... I would love to see them all! :D Likewise, don't care about others ok... ;)

Nana said...

hahahaha well ... susah nak cakap. but I would LOVE to see it all!!!

Anonymous said...

bergantung pada your niat. if u ikhlas nak share je, go ahead. but if deep down u rasa mcm riak, dont. nnti dosa riak tu kita yg tanggung babe, org lain cuma dpt dosa ngumpat je.
i pun pilih2 mana i nak share ;)

-lisa

Just another bags collector said...

Buat aje apa2 yg suka, you punya bag and you punya blog!..hehe. Anyway, kaki skodeng mmg di mana2. Anyway, I create a blog for my arm candies (yg cap ayam pun masuk), but I isolate it from my profiles or link to my personal blog. But yg tahu, tu tahu lah. I bukan famous pun..haha!
I bukan pengumpul tegar (I rasa lah), tapi suka tgk collection orang lain, to refer, especially bila you blog pasal vintage chanel :)
We blog about our interest and would love to share it with others. we don't blog about amal, sedekah jariah yg kita buat,kan (yg tu sorok2 sudah la). So, siapa suka, tengok, yg tak suka, boleh melawat blog lain...

JUSTIN BIEBER said...

I vote for YESSS!! please do so cos i love to drool over other people's collection. Please list them down with the price as well ok cos at least we know how much they worth, in case i nak beli in the future. Ermm 53 handbags tu considered banyak giler tuh! WOW!

cheers!

Anonymous said...

nak share, share je lah... apa peduli apa org nak kata? it's ur blog anyway... niat tu yg penting :)

CiKaYu said...

buat je yanie...#53?? i 5 pun tak sampai-sampai lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget