There was an error in this gadget

Tuesday, September 7, 2010

dah nasib badan.....


yuhooo
when u look at the picture, what is the first thing u spot???

for bagaholics mcm i ni, mesti la handbag H dia tu yg i tertengok dulu. ;))
yes! drooling ok tgk missy H tu :)

yup! kita tengok bag dia dulu baru la tgk muka dia yg tak cun tu!
bila dah tengok muka tu n attitude dia tu....smua mesti tau dia la si lady GagapGaga, sape lagi kalau bukan perempuan tiga suku ni yg sanggup treat missy H terribly.

tgk apa dia da buat?....................habis di contengnya Hermes' Birkin bersempena kunjungannya ke Japan.
konon katanya " owh! saya ingin menyampaikan ucapan terima kasih kepada peminat saya yg byk menyokong di bawah negara matahari terbit ini! kerana tidak pandai berbahasa Jepun, jadi saya jadikan bag ini sebagai pengantara" *baik punya promo/alasan ya!

alahai Gaga, kalau tanak bag tu, beri la kat i ni, i sanggup belai n jaga dia baik2 ok ;)

itu nasib birkin putih



i tot she wont treat d other bag badly but i was wrong


sebijik lagi missy H Birkin black pulak jadi mangsa!

habis dipasang studs tu * Oh! pihak Hermes tidak buat special order for minah ni ya! studs tu dipasang sendiri oleh Gaga dengan cara menghantarnya ke kedai biker's kot?


mmm..nampak gaya si Gaga ni mmg pelik tapi benar!

d only fashion icon yg paling wierd pernah muncul di bumi :(
*termenung i tgk nasib bag tu smua* Hermes tu.........
KLS pun x sanggup buat camtu to her collection!

curiousity kill d cats!
bila tgk si Gaga ni mcm tak sayang kan bag n after seing KLS letak je Birkin dia atas lantai, hati i meronta2 nk tau la feeling ada Birkin ni n i thank my fren (the owner of milanclassic) yg dgn baiknya, kasi i pose sampai muntah dgn Birkin 42 JPG ni ok! *jangan jeles*

ok! mak melaram la dgn bag ni but to tell d truth! my heart x melompat happy pun dpt tote bag ni, the feeling is so biasa2 je, bukan sebab mmg tak mampu when i look @ the price tag MYR42 (brand new) and they selling @ MYR30k harga kawan2

but, d materials for tis particular bag sgt la kasar n berat ok!
tu kosong belum u letak makeup, handphone bagai, i cudnt imagine si keding Posh bawak beg ni! mahu patah lengan dia yg keding n i pretty sure, she just put handphone n credit cards when she tote these bag while shopping - well! its not to my liking ok! i da padamkan niat to own the Birkin Jean Paul Gaultier ni*period*

ok! sila la cuci mata ;)

4 comments:

Baiti Mustafa said...

pening la gaga ni. but itu la jadiknya bila johari tak kenal maniam..ada ke conteng2 camtu jek birkin??..

about nak buat entry psl bag..i agree! tapi buat la entry yg ada password..heheh

Baiti Mustafa said...

pening la gaga ni. but itu la jadiknya bila johari tak kenal maniam..ada ke conteng2 camtu jek birkin??..

about nak buat entry psl bag..i agree! tapi buat la entry yg ada password..heheh

Mama Kimi and Tsya said...

kesiannya handbags itew

Nana said...

wahhhhh bestnye dapat try out the birkin!!!! cantiknyeee!!!

For me .. I prefer Kelly. Its more me compared to birkin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget