There was an error in this gadget

Thursday, August 26, 2010

yummylicious candy ;)


Remember this entry ?

YSL Muse Two - checked!
*thanks to all d lovely voters*
finally its here in TEAL n m loving it~ :))




m eyeing on this yummylicious candy for d next catch *wink*


sexy kan to match with YSL pumps?




what say u? *pls vote fr tis* ;)

which color is nicer n which size is more practical for lenjan...MM or GM?

price in KLCC
BB MYR3,900
PM MYR5,400
MM MYR7,400 *can fit a laptop*
GM MYR9,250
*harus buat kerja over-time ni*

14 comments:

Earnie said...

yani, MM dah cukup besar woii..i hv a fren who use MM in Bleu nuit as her daily work bag, gorgeous habiss!! Kalau tak pun, Pomme is so sexxxyy..

Nadia Dzai said...

I suke vernis! I vote for PM rouge fauviste :D :D suke dark2 purple ituuuuuu

PM just nice if you nak top handle bag, sbb tak besar sgt nak carry kan? lg pon you selimmm, PM suits you nicely! kalau BB tue mcm too small:D kalau MM mcm besar sgt nak carry. penat nanti.

tp rose florentin lawaaaaaa, takde plak kat atas nie :p sukeee light pink :D

IreneYaya said...

MM rouge. I loike! Just tak sure akan ada cap jari ke tak. =P

Fynnaz said...

Bag ni masih ada dlm my wishlist since last year. And still can't decide which color I should get too as all color sgt yummy!

So sgt tak membantukan haha.

senioritasara said...

beb!MM la....GM besar sgt nnti xcunz..hehehehhee

The Queen Bee said...

i pun target nii since si mak datin kimora lee simons pakaii.. cantik la plakk. i igt nak satuu...

hari tu kat scoop ade katn? tu size ape?

yanie said...

earanie : yes! MM sudah memanah hatiku! da cuba n cun gile babas u :)) color tu....rahsia!!!

yanie said...

nadia : PM tu lebey kureng my damier alma, kalau nk beli fr next mayb cari beso skit or beso bykkkk..bole sumbat sinki dapur smua..hehehe. color yg u ckp tu cantik tapi mcm snng kotor but vernis ni sensitif la..takut terguris leather dia maka terguris la hati i cos mahal nk membayarnye nanti :(

yanie said...

irene : xde cap jari..kalau ada pun bole lap2 aje yg penting bila kena air hujan, hati remuk u ;)

yanie said...

fynn : sgt membantu ok! selagi namanya perempuan, mesti ada dlm wishlist ;)

yanie said...

seniorita : ya! MM sesuaiiii sgt. GM pun best sebenarnya!

yanie said...

hanis : yes! U shud. at least kena ada dlm collection, tuari x perasan la price dia..its pomme in pm kalau x silap i :)

Nadia Dzai said...

betul youuu, vernis mmg sensitive, tapi cunnnnnnnnsss, i pon pakai vernis i sekali sekale jeee, but loving itttttttt

yanie said...

nad, tu yg x sanggup tu cos sensitive gila!! i nk pakai buat lenjan tu! i regret beli alma mc in noir yg vachetta dia byk nk giler pastu susah sgt nk jaga..kalau hujan harus i standby bag plastic merah to cover d bag..argghh!!! stress ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget