There was an error in this gadget

Tuesday, August 24, 2010

.....main bomoh jugak ke???


terpanggil membuat entry ini pabila membaca entry seorang sahabat by clicking here

kesian juga pada tuan punya badan tu, but i know she's very positive lady with positive vibes in her yg membuatkan she strong to tepis all the tomahan n unsur jahat yg dilemparkan ke atas nya in a very good manner. syabas babe!

Well.......
to the Anonymous yg sentiasa tak senang hati tu, baiklah kamu bermuhasabah diri dan balik ke dalam gua kamu untuk beryoga bertafakur. tanya pada diri sendiri, kenapa harus ada perasaan hasad dengki? back to basic dan jika kamu tidak dapat mencari puncanya, maka saya istiharkan bahawa kamu mempunyai penyakit iaitu penyakit hati yg patut dijauhi.




dan jika kamu beria-ia kata si dia membomoh2kan suami atas kesenangan yg didapatinya sekarang sedangkan dia seorang muslimah

cuba bayangkan apa pulak yg telah dilakukan oleh si cantik fortunate Mia Cillan ni??? takanlah dia pun bomohkan laki dia kot atas kemewahan yg dikecapinya kini??? *geleng kepala*

moral of the story : ukurla baju dibadan sendiri dan bersyukur atas apa yg kita ada, lain manusia..lain rezekinya :)

saya pasti ms anon akan meroyan bila baca blog si jelita ni? skrg kamu judge la..dan cuba teka bomoh apa yg dipakainya????? LOL

i lurve reading her blog, she's an example of one sucessful lady, a fashionista and active blogger in tpf too

u can google more on her passion in luxury things and be her followers

by clicking here

shoes mania n bagaholics herself





she's one lucky lady!
credit to http://miacillan.blogspot


indirectly dgn cara ini i menaikkan rating viewers at their blog.
Tak pe tak pe...saya melakukan dengan rela hati dan ikhlas ;)


dan ms anon tu, jika kamu masih buntu dan tak dapat cari jalan keluar dari penyakit kesengsaraan hati itu, disarankan membaca doa ini mujarab jika kamu amalkan dan mudah mudahan kamu beroleh ketenangan

selamat berbuka puasa ;)

2 comments:

Anonymous said...

eh bukanke kat gambar2 tu dah siap2 tulis for TPF and her own blog use only? Kenapa you letak at your blog? Is this with her permission? Just to make sure that you are aware of this.

cheers!

Aida Narina said...

layan sungguh tengok her collection!! :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget