There was an error in this gadget

Wednesday, May 19, 2010

perbualan sebelum zzZ

kenal 5 jelitawan ni?
they featured as cover in Intrend May 2010
(frm left : erra fazira, nurul ajaiwahab, sari yanti, nora danish n rozita)
sape tak kenal kan?...smua mesti kenal! kan kan...

sewaktu nk tido, i menyelak magazine kegemaran i Intrend selain GLAM

mulanya perbualan sengal kami

hubby :
apa u tengok tu?

me :
Intrend May

hubby :
sape cover tu...tu ujung tu (from left) sambil mulut muncung kt situuuu

me :
owh! itu erra

hubby :
sebelah erra?

me :
nurul wahab

hubby :
sape nurul wahab? bukan nurul ajai ke? kulit sama je *sambil gosok mata dia*

me :
yala, they divorced kan, takan nk pakai lagi nama ajai tu

hubby :
ye ke?..n sebelah dia tu

me :
sari yanti

hubby :
sape dia???

me :
actress local drama. cun n tgh pregnant

hubby :
ic...x penah dgr pun! pass! ha..sebelah tu i kenal NORA DANISH kan???

me :
*dlm ati berkata* (kenal pulak dia kt si Nora ni)

hubby :
sebelah dia tu sape???

me : alaaa...si paling cantik kak Rozita Che Wan u x kenal ke??

hubby : tak kenal la... i tau Nora je, *dengan xcited nya dia ckp* bukan ke kita nmpk dia kt flea mkt D Curve last week?* n sambil toleh n peluk bantal* dlm kepala hotak sure terfikir nora lagi

me :
*tekebil* bila masa ek?

hubby :
ala si Nora pendek tu! ada la, rambut dia itam..u takan x perasan?

me : pendek ke dia?

hubby :
aah la. pendek jugak! (lari topik ni)

me :
i pendek ke? so i pendek la ya cos my height mcm nora aje!!!

hubby :
gulp! ya pendek la jugak!

me :
sape cantik?

hubby :
nora la cantik, dia cute statement berani mati tak syg mulut

me :
nak je i tolak dia dr katil but member da zzZ, mayb dia mimpikan Nora la tu ;(

Moral of the story :-
tak semua lelaki kenal artis perempuan Malaysia ni rupanya. tapi cuba tanya diaorg nama2 football player FA Cup FIFA Cup n apa cup lagi...tutup mata je pun dia bole ingat smuanya! cit! lelaki oh lelaki...

10 comments:

aidie said...

lelaki kenal yang cun2 je..hhmmpphhh

~Eila @ Along~ said...

hubby i kenal siti norhaliza je..
kalo terjumpa mana2 artis kat gardens ke pavi ke.. i malas nak ckp kat die.. sbb die tak kenal dan penat nak citer pjg lebar..huhuhu

Ami said...

huhu mmg nak kene tolak dari katil!;p
tapi sib baik la your hub kenal sorang je dlm ramai2 tue.
my hubby ade satu german actress die suke,sket2 franka potente,sket2 franka potente haipp.

snowiffy said...

aidie : i rasa dlm ni yg cun si rozita but i think my hubby suka yg cute2 kot..tu psl dia kenal Nora je..hihihi

snowiffy said...

eila : Siti pun my boss kenal but Siti x kenal my boss la...a'ah u it is better fr u not to start any conversation cos 1. takut x larat nk layan soalan dia seterusnya 2. takut dia x amik port langsung..so buang liur je :)

snowiffy said...

ami : *sambil urut dada* lega babe dia kenal sorg je..fooh!!! wah! ur hubby lagi la advance..international taste tu..hihihi

I.Q.W.A said...

ehehehhe.. comel gile akak ngn husband :)

snowiffy said...

iqwa : comel x comel la...nora je dia kenal. haiipp!!!

Ninie said...

hahahahaha..lawak2 tapi lawak sakit ati gak la kan bila malam2 plak hehehe...

snowiffy said...

ninie : yala u...sabarkn je psl dia suami..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget