There was an error in this gadget

Wednesday, May 19, 2010

bum bum pow..or mr bung kena paw?!?!?


kenal couple ni? hehehe...
kontroversi juga ya perkahwinan mereka?
apa2 pun ianya da HALAL...moga masjid yg dibina berkekalan. Amin

tanak comment byk sgt about their personal, but apa yg i lihat sejak perkahwinan Mr Bung and Ms Zizie ni, keduanya..amat bahagia n Mr Bung da semakin pandai melaram kerana :-
1. Zizie tlh menjadi fashion stylistnya
2. Bung happy dgn bini baru

dlm 2 artikel yg sama berkenaan isu perkahwinan mereka,

Zizie kelihatan sgt menjaga penampilan dan begitu juga Mr Bung, al-maklumla...paparazzi akan berada di merata mahkamah syariah...

jadi harusla....

zizie berlenggang dgn LV Trevi GM (GM ya tuan-tuan..barula gempak besar kebabom!!) - kalau ada sesiapa perasaan the previous article in The Star siap dgn foto keduanya di mahkamah..Zizie berbaju kuning n Bung pun stylo

dan kali ini... I saw classic Chanel lambskin on her shoulder!!! fuyooo!

nampaknya artis2 Malaysia da mengalahkan Mak Datin ya!
harus ada Mak Datin yg makan hati n takut bila suaminya mula berkenalan dgn artis

my 2 cents, best woman win and of course la..jodoh da ditentukan Illahi (bersangka baik aje)* wink*

apa2 pun i like Mr Bung's new look ;) nmpk muda aje kan

15 comments:

I.Q.W.A said...

hahahhha.. tajuk lawak gile

sisdee said...

i suke her handbag..makin byk collection handbag zizie sejak kawin .. hahahah kalau dak dok usung multicolor yg sama jek dalam drama dia :p

~Eila @ Along~ said...

zizie tu cun giler..
jadi artis kena la alert dan pandai bergaya..
peminat nak ikut kan..
bung pun leh tumpang sekali belajar soal fesyen...

naddy said...

jodoh mmg ketentuan Allah, tapi kalau dah rampas laki org yg mana bini masih hidup n sah suami isterinya,apa kes kan? ehehe sorry la i mmg anti perampas :)

IreneYaya said...

Dah jadi macam majalah artis pulak blog ni. =) hehehe..BTW i suka je layan, sebab sini takde source nak baca benda2 ni kan, unless online...anyway, Zizie was my hubby's schoolmate dulu. Suka je tgk collections bag2 dia...Anyway, I think Bung mmg akan bertahan selagi zizie tu "trophy". Bila trophy tu dah tak shiny or orang tak kisah pasal "trophy" tu, then it's time for dato to get a 3rd wife. What goes around, comes around =)

Nak short cut? There is no such thing as a free lunch. There is always a price to pay. Nothing is free or easy. Duit never makes people happy - only grief of loss of it or anxious of too little of it. People will even fake to like/love u because u have money. Money is not the key to happiness, only survival.

Sorry, I merepeks lagi...hehehe

snowiffy said...

sis dee : yes! myself pun da mula suka follow her progress..not in drama but in her hbags collection! pasti lebih dasyat selepas menjadi mrs Bung ;)

snowiffy said...

iqwa : tu tajuk, saje bagi gempak! menjadi kan?

snowiffy said...

eila, i hv to admit mmg zizie ni cantik kt luar, paling i jeles...kulit dia tu...waduhhh!!! gebuuu ooO! untung mr Bung kita but actually b4 kawin dgn Zizie, he himself mmg da pandai beergaya pun :)

snowiffy said...

naddy : ya! saya juga anti perampas! but takut juga kot2...tuhan nk duga kita pulak, dia letakkn kita jadi perampas. *touch wood* la kan. minta dijauhkan. btw Mr Bung akan kena jail pun..hihihi

snowiffy said...

irene : i suka comment u, sgt ikhlas ya! will kee u update with the latest m'sia artist gossip selagi mampu! i agree wit u..mmg xde short cut but the artist always use alternative route! camne tu? hihihi

Ninie said...

ari jumaat ari tu nmpak zizie kat BEBE Pavilion...shopping je la dia kan...
i curik2 pandang gak handbag apa dia bwk tapi tak nampak lol..coz i maintain tak nak nmpak sgt i nk tgk bag dia wakkakakaa!

哲維 said...

Part Time Work. Full Time Income.

Age Is No Barrier.

"If you're sick you get paid,

if it's a holiday you get paid,

if it's raining you get paid!

We've got a really,

really nice full time income,

working just part time from home.

WELCOME TO JOIN GDI : http://www.skbank.ws/gdi/en/

snowiffy said...

ninie : nxt time u roaming mata tu lebih skit. kalau dpt amik gambar lagi la best ala paparazzi coz its ur orginial source...bukan snng nk buat keja gitu ;)

Anonymous said...

Hi
Last week bump into Zizie dekat Giant... memang cantik tapi lagi cantik sebab bawa Mahina XL :).....

Shafini

snowiffy said...

shafini : m glad to see you @ wedd n tks fr approaching ;) *kalau tak sure i x kenal sape u yg cantik jelita* owh! zizi sgt x patut ya bwk mahina xl ke GIANT saje..i bwk coach je pegi Giant...*statement pencinta h/bag*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget