There was an error in this gadget

Thursday, May 6, 2010

can't take my eyes off you....


whoot! whoot!
bersawang lagi blog ni ya...

apologize me ya coz tuan tanah adalah sangat bz buat masa ni
* bz kerja n bz kepoch-ing in fb and blog walking juga*

i knw that everyone has it but i cudnt resist to blog about this too walaupun da agak ketinggalan zaman :(

yes * hanis* has it!
cpm was thinking to own it soon
irene yaya dubai selling it *in candy pink n yummy green*
dr yaya helping a fren selling these bag too all d way from UK
some of you might hv bought it back in 2007 and already falls under *vintage* category dan ianya kembali menjadi kegilaan ramai gila ke?

as for myself yg cuba tak nak jatuh cinta dgn *bijik* ini

hv to admit yg aku tersungkur jugak akhirnya bila masa ternampak satu amoi (ya! amoi ni yg membuka minda dan nafsu ini kembali ke hobi lama yg da berbulan ku tinggalkan! meroyan bag lagi

yes! i bumped to this amoi @ OU escalator couple months back. dgn hanya berseluar pendek *pendek sgt ya* dan T shirt, sgt plain jane...this piece *the bag la* telah mengkebabommmmkan penampilan amoi itu yg tidak dihiasi dgn sbrg accessories and i MUST admit yg *bijik* ini haruslah menjadi salah satu collection vintageku.
fyi, m not eyeing for white neither black or other yummylicious candy colors but i do really pray that d VINTAGE color ini menjadi miliku....

yes its miu miu vintage tan nappa coffer bag *satu satnya color yg i like fr coffer*



*psstt! do not congrats me yet cos i belum pun beli...i just admire these piece, tak taula kalau tiba2 nafsu ni kepooofffffff!!!! gone with the wind......hehehe

14 comments:

ema said...

do u know how much is this bag cost Yanie? my husband is in italy now, thought of asking him to survey this bag too :)

snowiffy said...

M not quite sure about d price in kl but spore selling @ sgd2650 if m not mistaken. Msia mesti mahal. Its best fr u to get it in italy :)

flowerella said...

i think it's about rm6-7K in KL.

Fara said...

meh sini i hembus hembuskan nafsu u tu supaya dia membara manjadikan 'impian satu realiti' I dah tolong check dah on your behalf, price dia RM6740 gulp! telan ayaq liur 100x bila dengar :)

snowiffy said...

flowerella : u think ek? didnt u own one?...kasi tunjukla ur full pix baby itu ;)

snowiffy said...

fara : i luv u babey! fooh! fooh! jgn x hembus ok :) tks fr d info, ala babe...knowin me, i will find d best *lubang* fr d bestest price. tak kosa nk spend so much fr tat vintage look. LOL. yg penting genuine!

The Queen Bee said...

beliiiii beliii i lovee this bag!!

Masyithah Ma'arof said...

hi yanie... meh la grab satu dari rome... rm4800 je. ujung bulan ni akan touch down KLIA :)

CiKaYu said...

yes snowiffy, mmg cantik ok this kaler. cecepat beli and share with us..

Nana said...

wahhh miu2 sedand hot gila kat malaysia! mesti pasal they all baru buka kedai ye?

yes the bag is miu2 signature bag. memang very lawa. heheh nanti beli tangkap gambar okies?

snowiffy said...

hanis : i luv it too...nk beli..tanak..nak tanak..nak tanak...ishh!

snowiffy said...

syitha : baiknya promo u...tgh bfikir ni *sambil hantuk kepala kt dinding*

snowiffy said...

cikayu & nana : tgk dulu camne...x tentu lagi babe ;) yup! mmg miu2 kt kl mmg baru. ni tgh tunggu balenciaga open..ntah bila pulak

IreneYaya said...

Ohh...i love this bag...eventhough berat sikit, tapi practical and has been using it during my UK Paris vacation. With the easy access pocket (utk letak hp, passport, ticket etc) and the closure very tight, buat i tak takut kena ragut ke haper..and stylish too..just berat skit la...kdg2 tu bila balik hotel kena suruh hubby urut blkg! Tapi nak bergaya jugak punya pasal tahannnnn....muahahaha...apa i merepek ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget