There was an error in this gadget

Wednesday, April 14, 2010

syok sendiri :)

korek punya korek i finally found tis pix in my iphoto archieve, (mayb ni pix tahun lepas kot)
disini, i luv my complexion yg flawless (flawless ke?...uwek!)
*muka skrg da naik jerawat bertimpa2..walaupun period da habis* hormone changes ke or ageing sign?
color tudung yg cantik n mmg kena sgt dgn my blouse tu..*perasan lagi*
d most i like here is my lipstick colors
yes..its ZA Matt code 052, discontinued! mana nk cari color n texture yg sama ni??? pls help...

4 comments:

screamingmommy said...

talking about discontinued lipstick ni..mmg devaju:) many times i kena, tension..u kena laa pegi 1 counter to another cari lagi satu2 yg seangkatan dgn nya:)

Anonymous said...

Hai yanie..erna here!!!!! i suka tukar2 colour lipstick, tp kalau org tgok listick i lebih kurang sama jer colournya kata diorg..i suka estee lauder punya colour, earth colour & cool jer....

Mrs.Nury said...

hehehe okla tu sape lagi nk puji klau bukan diri sendiri kan.Nicela kaler scraf u..tie rack ke beb?

snowiffy said...

screamingmommy : hi babe, mmg bcinta kalau nk cari benda2 yg diwscontinued ni. i bukan je sanggup gi one counter to another, sanggup ak pi all d drugs store cari...sampai jumpa. Malaysia Boleh!

hi erna : i layan juga earth colors (if u nk play safe la) but sometimes terasa nk gedik2 i pakai brighter colors which i luv most is PINK. merah tu glam sgt :)

mrs nury : a'ah la..puji diri dlm blog sendiri xpe kan kan kan...yup itu TR last spring season kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget