There was an error in this gadget

Thursday, April 1, 2010

sudden crave..argghh!!!



adoi tengah hujan2 ni pulak dia sudden crave nk tiramisu, Alexis . perghhh!!! *sambil lap sliva* best! kalau dpt layan ni dgn long black coffee

opss! i x mkn yg depa display kt kedai cos ada cognac (alkohol)

tapi bole special order, ya..kamu bole telefon Alexis n mintak tiramisu yg tak dicampur cognac. Diaorg bole buat punya! U should try yg xde cognac pun sodap! Nk order? kena la order d whole cake abt rm140++

but bila da tak tahan nk sgt n kalau order sure la dpt mkn the next day which is sgt lambat!

demi memenuhi selera yg mcm perempuan mengandung ni, nasib baik la SR locate @ opposite block je. harus i jump across after work ni. seriously! tiramisu mcm memanggil2

lepas ni, kita dinner @ Pak Hailam Kopitiam pulak ok

ada plan apa utk dinner?

yes, bila dapat pesanan dr hubby to buy susu Dania @ Tesco SA, haruslah mak hop-in to the nearest kopitiam! alangkah sedapnya kalau dapat mkn beef noodle!
ada ke beef noodle kt sana?...


all pix googled

6 comments:

Norr said...

Salam -

Yanie,tgk gambo pun dah terliur.td baru lalu Alexis Great Eastern. nasib baik x nampak,kalau nampak terus beli halamat termakan cog*** lah i...huhuh.thanks for the info.

Mrs.Nury said...

aduhai the pictures make me craving.I like tiramitsu.Betul u beb eat tiramitsu + black coffee pehhh sgt syok kan.

Ninie said...

tiramitsu tu sebijik mcm kat Santinni KLCC..perghhh marvellous!!

snowiffy said...

nor : no prob, sharing is caring. yala tiramisu alexis sgt sexy!!!

snowiffy said...

nury : cake n black coffee mmg HEAVEN combination :)

snowiffy said...

nini : owh! harus try santinni tu. x penah cubala. sedap ke babe?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget