There was an error in this gadget

Tuesday, April 13, 2010

terbayar sudah...

salam peeps! yuhooooooo!


remember about my previous entry on : sudden crave!...yg melampau???
yup! terbayar sudah...
bila i divert to the nearest SR n i grabbed 2 cakes sekali balun : classic cheese and nauggets (bukan tiramisu seperti ku idamkan awalnya, no SR tiramisu tidaklah mengiurkan ya kawan-kawan)


boleh habis 2 cakes @ one go while driving dlm jam. air terlupa beli, lucky x tercekik
dan terus berdesup ke Pak Hailam Kopitiam @ Tesco kot2 ada beef noodle "HALAL" *confirm ya!* kt sini. alhamdulillah, langkah kanan. yup! beef noodle in the house n harus makan panas-panas *highly recommended* psl sedap n ada urat ke lemak ke...yg dimasukkan sekali dlm sup tu n of course rasa soup yg spicy tu menepati ciri SIRIM tekak i ;)


owh! my silly crave tak habis kt situ je ok cos keesokkannya i went to SR again to try out the Vietnamese Beef Noodle over lunch. surprisingly! thumbs up! kat sini sedap juga ;) rasa soup dia mmg best...tapi tak boleh lawan Pak Hailam la...


*sila lap air liur ok*

9 comments:

ileena said...

huaaaaa...mana lah nak cari in russia ni!:(
eh tapi nak balik july ni!heheheh:)
hopefully we'll meet up again!surely masa mkn2 lagi kan??hehehe:)

snowiffy said...

ileena : surely do..if u dont mind, i can temankn u mkn n kita sama2 mkn.. ingat..nxt time tegur ok ;)

Hana' Yusuff said...

bila kita nak terserempak lagi ek.. boleh la sembang2 berkenalan..:)

mmg terliur la tgk gambar2 makan u kat blog dan fb.. tp tak berani nak makan mcm u.. cepat je naik kg tu nanti.. u pulak nampak maintain je.

selalu gi tesco lalu pak hailam tu.. tp baru try pau wholemeal je. nnt nak kena cuba gak beef noodle ni:) kat sahara tent pun baru je cuba hari tu.. :)

::The Shopaholic Tauke:: said...

sedapnye cake!!

snowiffy said...

hana : insyallah, mehla catch up @ sacc nak? msg me ur hp or mayb bole email to my fb k. i mkn byk, lemak2 pun byk cuma x nmpk cos baju besar..hihihi. u shud try beef noodles @ PH k. mmg best n murah :) pau dia pun soft n sedapkan! so..sahara da cuba la ya..amacam? kena x dgn selera u nasi arab tu?

snowiffy said...

mai : ala mai, u lompat je msk secret recipe tu. siap!

ileena said...

oh yes2 will surely update you when im home!we can go makan..and more makan..and moooree makan.hahahah!!
:)

Hana' Yusuff said...

salam..
i baru sempat nak reply kat post ni:) my kids tak sihat balik la.aduhhh..dugaan betul.

ok juga jumpa2 tp i ni penyegan dan pemalu orgnya.. hehe.. tp biasanya senang nak jumpa bila hubby keje. kalau dia ada,mmg tak leh kacau dah. masing2 ikut montot msg2.haha

snowiffy said...

hana : i ve got ur no. nnti i buzz u fr playdates. yup! for sure masa abe2 kita not arnd. i pun suka catchup wit d gals w/o them..psl bole sembang lama2..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget