There was an error in this gadget

Wednesday, March 31, 2010

jom rempitz!

Believe it or not?

U gotta believe it!!!

i dulunya adalah seorang kaki rempit

seriously! i x berapa ingat bila ni mayb after SRP or SPM kot n infact i dont hv d much collections of gambar2 lama coz byk yg da dimakan termite but i would like to thank one of my best buddy frm my hometown yg masih simpan pix ni. 18 yrs tu bai!
yes, as minah rempit, i pernah accident aksi superman, batman, spiderman n cicak man.
sib baik tuhan pjgkan umur sehingga ke hari ini. syukur!

wakakak! terkezut siut when i saw tis pic in my inbox. nk pengsan pun ada. betul kah aku? betul la tu!
so girls! beware, i pun bole merempit mcm erra fazira n lisdawati. bezanya, cc motor kami je. jom! ada berani???

11 comments:

Fara said...

fuhyoo! tak sangka i ada kawan minah rempit! bangga giler i hahahaha

snowiffy said...

yala fara, ko bangga ke perli??? jom la kalau berani..hahaha

I.Q.W.A said...

hahhahaha.. caya la kak

flowerella said...

perrghhhhh hebat u beb :)

aidie said...

fuyoo..caya lah..pheewwiitt :D

Nana said...

Wah pose maut lah!! hehehe!!! love your hair though! I wish my hair was that Ikal Mayang. isk! ni frizzy sana sini sungguh tak happening!

~Eila @ Along~ said...

wahhh..kite same la yanie...
dulu berkwn ngan budak2 moto dan i pun pegi sekolah naik motor bawakn sendiri...
dulu konvoi2 p pantai2 je..lepak2 sampai ptg...kalo merempit pun lumba kat highway je..hehehe
kalo jumpa kwn2 lama sumer tak sangka minah rempit dah jadi vogue + ayu gitu hehehe

n.o.v.e.e jahari said...

ohhh.. i sunggoh bangga dengan u darl! :) LOL

Ella said...

wow..rugged lah U dulu2..
i pn dulu2 penah bawak RXZ adik I pusing kampung hahah..

la ni takut kot..entah boley bawak motor camtu lg or not..

Motor2 kapcai biasa tu boleylah...

eynda said...

Wohh...tak sangka...nampak je lemah lembut hehe..don't play2 ahh :-D

snowiffy said...

iq, flower, aidie : hebatttt ada makna tu..hahaha!

nana : ni pose yg i da anggap paling seksissss di arena 90an. rambut i tu pjg but sllu sgt gugur..xde maknanya...hihihi

eila : wah! kita serupaaaaaaaa!!!!

novee : me *blushing*

ella : nw pun i da x ingat nk bwk motor tu..hahaha rasa mcm da lama da tinggal ilmu rempit tu

eynda : tu la..hahaha bebelas tahun dulu tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget