There was an error in this gadget

Friday, March 12, 2010

yuhoooo...


rasanya lama sgt i tak update blog, almost a month i guess.
bukan tanak , tapi xde masa la! ditambah pulak xde idea nk menulis dlm blog ni, nk buat karangan..adus kepala noning!
tapi... i sllu menyibukkan diri dlm fb je, sana ramai org, bole kepochi lebih skit
tiap2 ari ON fb, lagi mudah dan cepat

seperti biasa kalau mood nk mengarang essay takde, meh i jamu mata uols dgn handbag fav i last yr yg masih x dpt dibeli...hahaha

cantik kan?
Chanel timeless caviar shoulder bag ~discontinued!

2 comments:

I.Q.W.A said...

cantiknye kak!!!!!!!!!

snowiffy said...

mmg cantik iq, nilah beg yg jadi pembakar smgat to own Chanel. suka kt dia tapi terbeli yg lain laks..cos dia tu seasonal collection. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget