There was an error in this gadget

Wednesday, February 10, 2010

like father, like dotter...

memang seronok ada kids di rumah rupanya

mana taknya...

by havin tis lil dwarf around membuatkan kami tak kering gusi

ada saje benda baru yg dia buat

d funniest thing she ever did was this.....

tgk daddy simpan kasut

harus letak shoetree to mantain the shapes

dlm diam-diam

she now can open the shoe cabinet on her own dgn terjingkit-jingkit (kira da tinggi la tu)

and she did this to her crocs *sumpah, kami tak pernah ajar, tapi mayb dia tengok apa yg kami buat*

terbalik pun terbalik la ya...janji ada shoetree kan dania. LOL

9 comments:

Amelia Khalik said...

Hehehe...comel giler!!! So2 sweet..:)

Fynnaz said...

Owh yesss balik keje penat2 bila nampak gelagat diorang terus hilang sakit kepala semua hehe.

The Queen Bee said...

ahahah so cute lahhh

CiKaYu said...

so cute..

ERMAYUM said...

budak2 memang very observant- yg baik ikut yg tak baik pun ikut :)- sonokkan budak2 ni - but bila ramai sakit lak kapla:)

misz beauty said...

mari join contest beauty.. jom jom!!! http://miszbeauty.blogspot.com/2010/02/beautys-story-contest.html

Mrs. Kown said...

comellll!!

very observant. fast learner nih.

aidie said...

hahaha..comel nyeee..
kids mmg fast learner

eynda said...

Sangat comel! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget