There was an error in this gadget

Monday, November 2, 2009

ku bahagia!


Salam readers...
Moga hujung minggu yg lepas menceriakan uols! begitu juga i!

lama juga i tenggelam timbul kan?
entry blog pun suam-suam
bukan apa...

sebenarnya i bz dgn kerja
bz juga dgn rutin harian yg sedikit berubah sejak kehadiran si cilik awan dania yg dipinjamkan ibunya. thks sis...

byk kegembiraan berlaku spjg bulan ni dan i amat bersyukur kepada Illahi

kehadiran si kecil ni memecahkan kesunyian di teratak kami
novee! i saw u at ikano with ashraf n damia last sat but x sempat nk tegur
kesudian mak menemankan dania di spjg tempoh cuti juga amat dihargai. tq mak!
kerelaan melepaskan sejumlah bag kesygan I yg tak seberapa. sob! sob! sambil lap airmata
(kalau nk difikir sygggg....sampai mati pun smua bag ni akan jadi penunggu tetap closest berhantu itu! sungguh tak patut ada perasaan mcm ni kan? kan?....
lalu i membuat keputusan menjual mereka selagi ada harga dan selagi ada insan yg sudi menjaganya ;)

thanks to all the sporting buyers
mmuuaahhhh!!! mmuuaahhhhh!!!

di spjg kesibukan, dan kekalutan tersebut ada juga terselit memori yg menggembirakan bila menerima panggilan yg da lama i nantikan :)

hampir 4 bulan pencarian, barula smlm bertemu mata

ya penantian adalah satu penyeksaan! dan ianya berakhir bila GST pemberian huBBi sudah mendapat teman baru ;)

terima kasih 'teman' cos u hv gone xtra mile to ensure i dapat apa yg dihajati senyum sampai telinga ni
Yg penting ianya genuine dan purchase baru ini tidak merabakkan poket semata-mata utk bergaya :)

i bersyukur dikelilingi orang yg memahami dan sudi berkongsi

bagaimana hubby meresuti kehadiran CC di si-si ????...
perjanjiannya begini :-

1
haruslah dibersihkan closet yg sarat barat
2
sedekah atau jual bag yg sgt2 jarang dibawa kerana itu lebih baik dari terus menyimpan kesemuanya dgn perasaan tamak

walaupun pada awalnya mmg dia kurang b'minat dgn corak CC yg terlalu konservatif, tetapi memandangkan i pengumpul bag tegar bagaholics haruslah dia merelakan hobi isteri yg satu ni.
3
membeli maximum 3 bag or less in a year boleh ke???
4
memaksimum kegunaan semua bag yg ada dlm simpanan.
ye...i janji melenjan kesemuanya!

tiada sbrg alasan lagi yg bole i beri :(

dan hobi 'baru' juga bermula...
purse pun cun
slingback sekssi
ballerina pump sgt cute
classic menusuk kalbu
2.55 medium cantik bersantai
clutch sesuai dibawa ke dinner
accessories mengancam!

adoiii semunya cantik di pandangan mata org yg buta Chanel ni 8-)

biarla i melenjan puas kedua ini dan berehat seketika sementara menunggu budget 2010 dibentangkan. ahaks!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Chanel Maxi Vintage in Lambskin and Chanel GST in Caviar

15 comments:

Nadia Dzai said...

Mmg CUN CUN!

Akak Ratu said...

perghhh meleleh dah airliur akak nih.... he he.... hepi for u dear ;-)

~Eila @ Along~ said...

tu dia syarat..hehe kalo hubby i mesti die remind: "jgn hanya di bibir saje" ;P..tp sebenarnya guy ni caring kan..rela dan setuju secara terpaksa hehe

waNny said...

fuhhh .. rembatan the BOMB :D

eynda said...

Cutenyer baby Dania...

:: vErde+hAzizi :: said...

wahhh sudah reveal sudahhh :D
yg satu itu bile pula :) hehehehhehe

congrates on the new acquisitions bebeh!
surely malam tido lena nie sambil tersenyum...hehehhe

full flash chanel la lepas nie puan yanie kite...tue laaaa dulue kate tak suke...kan skang dah kene panahan cinta missy c :D never say never bebeh...

yaNa MaLeK said...

droooooolllll.....cantik banget:)

Fara said...

wow yanie...ni baru la acquisition va va voom! gorges betul. tunjuk la real photo, buat hilang rindu untuk orang yang belum ada ni :)

kaezrin said...

wah yanie..i suker lah...cuns bangettt

Anonymous said...

hi,

saya baru jinak2 dunia bag ni, yg chanel lagi satu tu berapa ek? tgk org pakai, macam berkenan..

tq

n.o.v.e.e jahari said...

lor.. asal x tego beb? suke tgk muke dania.. kalo idak bole kenalkan dania and damia.. hehehe... ;)

The Queen Bee said...

u beli kat mana?

Ella said...

sampai 2 sekali rembatan kali ni..

harus feeling 'bahagia' tu berpanjangan..

flowerella said...

marvelous!!

snowiffy said...

nadzai : tq babey!

k ratu : jgn spai leleh la sis. *sambil lap* hihi insyallah rezeki u soon. tks ya :)

eila : guy ni, kalau da bini tu...i rasa diaorg ok je kot, jgn kita buat benda x elok sudah.

wany : xde BOMB nye. benda vintage je tu dear. lainla kalo beli kt klcc..hehehe

eynda & novee : dania ni orgnya petite je. ya la nove..mau je i teriak..noveee stop!!! i perasan u guys pun bila i nmpk ashraf with his fav brand shirts ;)

verde : tq babey! ya la tido harus lena but senyum tu tak tentu lagi..hihi. full las tu takde la babe, but kumpul skit2 tu insyallah, a'ah dulu benci skrg suka..mcm tu gak jodoh i dgn hubby ;)

fara : xde vaa vaa voommmnyerrr. real pix akan menyusul soon :)

hanis : i belik kt *org*

anon: chanel gst tu @ klcc rm7k+. beli kt paris murah byk

ella : agak lama x membeli dan byk gak yg i jual. so ni kira replacement :)

flowerella : ya sgt sedap perasaan ini ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget