There was an error in this gadget

Saturday, October 31, 2009

tak sesuai ok!!!


article yg diambil dr blog
lindaoNN dan amat memeranjatkan juga bila terlihat gambar ini

pix frm lindaonn.blogspot

fashion police would say no! no! to ekin studded gucci handbag (babouska large boston) dgn baju kebaya tu but her make up n baju was superb!
mungkin lebih cun jika kikin hanya membawa clutch yg comel

dan statement dari linda ini....

Mawi ni sempoi gak orangnya ek.. Dia lepak kat rumah Linda siap main playstation dgn anak buah Linda. Pa'kal lah Linda berkebaya sopan hari tu, kalau tak , maunya Linda join lawan game bola dengan Mawi.. Takpe Mawi.. Next time lepak kat rumah Linda lagi eh..Lawan bola :-)

(mana statement utk jemput Mrs Mawi sekali ni linda?
harap2 cik kikin masih sporting dgn statement linda itu dan takan jadiknya sebagai isu.
Kalau jemput mawi sure la jemput u sama kikin...tak begitu linda??
ooppss!

5 comments:

Aida Narina said...

hhehee, i pun terfikir benda yg sama. but anyhoo, kikin macam sporting je kan? sempoi je orang johor - wpon i ddk johor a few years shj :p. superb beg studded gucci itu!! :)

~Eila @ Along~ said...

ek ehhh..cik kikin...aritu nampak die tgh drive..comeynyerrrrr

Nadia Dzai said...

i sukeeee make up lindaaaa, sgt natural gitu! :D

Anonymous said...

eh, eh, ni gossip ke hape?

snowiffy said...

aida narina : ya..org johor smuanya sporting termasuk la i *sambil kembang idung*..hihi studed itu sgt funky, i pun suka but not wit baju kurung la

eila : dia cute, comey, petite n mcm2 lagi la

nadia : u pun suka make ala- ni kan kan kan...simple dan classy tu

anon : xde gossip pun..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget