There was an error in this gadget

Thursday, October 8, 2009

d best moment ever


pernahkan anda terfikir hanya utk menikmati maggi sambil membaca majalah kegemaran???

disebabkan telah mati akal untuk makan di mana pd satu malam, saya telah memasak dgn jayanya 2 bungkus maggi kari, beserta 2 biji telur dan beberapa batang cili padi untuk satapan dinner.. abis licin periuk tu i kerjakan sorang!

tak percaya, silalah cuba!!! mmg tetap sedap dan rasa maggi tidak berubah semenjak berpuluh tahun lamanya.

ye saya membesar dgn MAGGI ;)

9 comments:

Ms Lola said...

I nak bg statement yg tak berkaitan. I sbnrnya tak tahu masak maggi. Tak tau as in bila masak mesti tak sedap! Hmmphs

Amelia Khalik said...

Ya Allah..sedap nyerrr..nak masak maggi gakss!! kekekeke..

Baiti Mustafa said...

yer..memang best sangat makan megi kalau sekala sekala tu kan...

tapi dasat tu sampai makan terus dalam periuk..hehehe...mesti lagik bertambah sodap tu!

Emilia said...

makan terus daripada kuali tu ke? pergggh! nikmat. mesti cuba ni :D

msHanum said...

"...mmg tetap sedap dan rasa maggi tidak berubah..."



Setuju sgt! Makan maggi kari letak telur btol2 ho liao... =)

pinkcouture said...

maggie letak telur + cili padi mmg terangkat!!!

Ami said...

sedapnya maggi!i suke maggi asam laksa,cili kene letak,tapi telor tak yah,mkn mlm2 huhu

POSH76 said...

sekalik skala makan maggi pun sodapkan...hehe

tapi jgn selalu..not good...

snowiffy said...

lola : cara masakan i sgt senang! didihkan air, masukkan rempah, pecahkan telur, kacau, campak cili padi potong. angkat bila da didih n jirus atas maggi dlm mangkuk. so rasanya kekal kenyal

ameila : silalah masak ye. sekali skala pekena mmg best!

baiti : kuali tu yg buatkan rasa dia lagi best! buruk sungguh cara mknku but percayalah yg moment itu sukar dilupakan

hanum : hao liao..bo lio..kering kuali tu tau

emilia : ya..mkn terus dari kuali baru la feel dia 'masyuk' tak percaya? cubalah!

pinkC : bukan terangkat lagi, bole tergolek tu..hihi

ami : suka gak asam laksa but kari ni tiada bandingan la

posh : masa kecik2 mmg sllu belasah. da beso ni, sebulan sekali pun susah, tu yg bila dpt mkn tu rasanya sgtla 'stim'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget