There was an error in this gadget

Friday, October 9, 2009

AH Bowery Bag


Owh! da cuba sambil catwalk 30x depan My Laki n SA AH @ KLCC last Saturday dan terasa bag ni TERLALU BESAR utk tubuh saya yg rendah dan maybe ianya sesuai utk 5'7" and abovel la
Habis separuh badan ni dicover-nya. cit REJECT!!!

Kenapala lately ni, saya sangat suka tgk bag keluaran AH???
adakah kerana warna, rupa, harga ataupun potongan yang selalu diberikan????

Bila dibelek-belek saya dapati kebanyakan bag di bawah jenama ini menonjolkan ke-British-an si pereka (ada ke ayat ni) dan sememangnya wanita Britian ini tahu mengekalkan kesopanan dalam merealisasilkan jenamanya itu. Ciri-ciri kewanitaan amat terserlah dalam kesemua sentuahan pereka hebat ini.

selain dari alasan-alasan yang tersebut di atas, saya juga teruja dgn cara AH melariskan koleksi handbag nya, di mana diskaun diberikan ke atas bag2 idaman ini dan sesiapa saja boleh memiliknya. Tidak kira samada anda golongan berada mahupun yg kurang berkemampuan seperti saya, kita smua boleh memilikinya!!!

salah satu bag yg pada pandangan saya sangat sopan dan cool adalah missy Bowery

What do u think???
pd saya...ianya cantik dan sesuai utk dibawah ke acara formal dan casual :)

apa kata survey???


Black vs White Bowery

7 comments:

Mrs LVoe said...

lawa kan kak.. dh tgok kat pavi dlm parkson.. ade disc x silap sha

ell_jay said...

hii.. have been ur silent reader all this while... saya jugak sgt2 suka anya's work.. sgt cantik & elegant.. at the same time, seems chick & modern too..:).. i baru ada satu..

adriana az said...

sangat cute..sgt sesuai..sgt suka:)

snowiffy said...

hi sha, mmg sweeeettt. well yg putih mmg tgh diskaun at all KL AH. klcc tinggal last piece n d actual price is 5100 after dis jadi 3k+ but msia punya diskaun x best la!.hihi.black m not so sure or mayb xde kot.

ell jay : hi ell J, AH designs mmg VaaassS! sikit-sikit, lama lama jadi bukit ;)

adriana : semuanya sangat la yeeeee...best!

wan said...

memang cantik Bowery nih.tp besar sket kan.. kat uk harga kat outlet boleh dapat less than GBP200.

snowiffy said...

wan : outlet lagi murah ke? but sllunya kt outlet bukan mcm da ken reject or mayb ada skit defect? mmg beso la..n kalo nk beli pun tunggu AH UK sales online je snng

SM@A said...

Salam Yanie ...

Memang suka AH ni.
Tengah ngecek husband ni :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget