There was an error in this gadget

Monday, October 12, 2009

AH Large Belvedere


gediks kan?

mengidam ni la pulak ;)
da cuba n suke sgt! senyum sampai telinga sape nk bagi ek???
Large Belvedere bag in Grey. Sgt cantik n practical utk ke pejabat.
Datang dlm dua size, Small rm3.9k dan Large rm4.8k yg boleh disandang di bahu dan handcarry atau dijadikan sling bag. L tidak keterlaluan utk orang rendah seperti saya 5'5"
kiranya tunggu AH sale jek la ok kerana baru je dapat handbag, ada hati nak tambah yg baru lagi? porachit!
jgn salah faham..saya tidak hanya membeli, membeli dan membeli kerana saya juga akan dan telah menjual handbag yg sedia ada, cos kalau simpan lama dan x pakai pulak nanti kena zakat harta. erkkss...

11 comments:

sisdee said...

sgt cantik!! :D
klu beli share kat cni ek :D

Amelia Khalik said...

Nice....very2 nice!!! Hehehe

::The Shopaholic Tauke:: said...

cun babe!!

ell_jay said...

niceeee... have u tried the Taste bag? i nih jenis rendang.. 4'8" jek.. huhuhuh.. so i chose that taste bag.. in tan color.. padan la dgn i yg tak berapa tinggi ni.. tapi u tinggi jugak kan.. 5'5" :)..

snowiffy said...

sisdee : mmg tantek! kalo beli pakai sendiri larr..lol

amelia : dia membuatkn saya x bole tido tapi mandi basah, makan..kenyang!!

Mai : ada 4 colors silap. semua cantik but pd mata i n hubby grey yg paling cun!

ellJ : i da cuba Taste bag tu tapi mcm berat sgtla chain dia or mayb d one yg i try tu full leather kot? itu pun cantik but kureng berkenan or kureng budget..hihi 5'5" adalah rendang juga :)

ell_jay said...

hahhahaha.. i saja tak nak mention to u pasal berat tuh.. memang berat.. but it wasnt the chain but simply because it is full leather..u petite jek.. i ni rendang.. :)

~Eila @ Along~ said...

babe..cantikssss

Fynnaz said...

Selamat hari raya!!!

pstt, dgr2 sudah ada missy C. Bila mau reveal! Hehehe.

snowiffy said...

eila : cantikssss n harga pun cantiksss gulp!

fynn : selamat hari raya babe. tu la tuari i sampai n u just left verde's place. kalo x bole amik2 gambo . btw itu missy C adalah yg paling basic. malula nk reveal..tak yah la kot :)

Hana Yusuff said...

cantikkss!
i pakai je beg yg ada tp beg tu mmg cantikkss

eh..i hantar email semlm..u dapat tak?kat gmail

snowiffy said...

hana : i pun pakai je beg yg adaaa...yg ni cuma minta je dgn harapan adala org nk hadiahkn ceewahh! I got ur mail n da add u kt sini ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget