There was an error in this gadget

Tuesday, September 1, 2009

sila baca dr bawah..


owh tonite! tak sabar rasanya nk berbuka di RB dgn my 'date' ;)

sementara menunggu waktu sahur, i telah menghabiskan masa di sini dan disini tanpa saya sedari lagi utk pembelian berhemah. nice dealing wit u guys! dan haruskah saya menjenguk dezahara, ariani atau sri munawarah utk tudung polos dipadankan dgn baju raya? owh tidak! budgetku da burst. ahaks!

ahad singgah ke sacc mall utk buat full payment wardrobe for our 2nd room. harus termuntah isi kandung barangan dlm bilik tu dan baru kini kami rasakan yg perlunya additional wardrobe utk simpan segala mak nenek. Wardrobe from here je n again sye menggayakn scarfonline, (promo again) after buat payment tu kami rushed to PARAM Tmn Tun tapau juadah berbuka utk dibawa ke rumah inlaw . menu wajib adalah : limpa dr gerai lauk minang, sapu sekali daging dendeng yg tinggal sesenduk, gulai telur itik, creme caramel + puding2 n apa2 yg sewaktu dgnnya.errk...kenyang! syukur


bekalan magazine ni utk dibaca sementara menunggu waktu berbuka during wkend. on weekdays mak xde masa nk baca

bila da berbuka di rumah inlaw, malamnye haruslah kami bersahur di luar utk menikmati pemandangan malam sabtu di kuala lumpur. mana lagi kalau bukan d lodge poolside cafe, tpt lepak ronggeng kami. owh! bgaya dgn scarfonline yg i baru dpt last week ;)


pagi sabtu di mana org masih lagi seronok tidur, kami harus bergegas ke terminal 3 subang (bukan la pagi sgt pun..arnd 9 ish la utk menghantar maid yg terpaksa dikembalikan krn medical check-up tak lepas utk extand permitnya. result found : ada batuk kering kontang rupanya maid yg muda belia ni. anyhow..terima kasih kpd khidmatmu selama ini Seri...mcm lagu 'handy black' la pulak. masakan dia sedap!

haruslah masuk chocolate butik bila sampai di Terminal 3 ni but ntahlah..tiada yg berkenan dihati. walk off empty handed

last friday nite i seronok! krn telah dikejut lalu dihidangkan dgn menu air tangan hubby utk juadah sahur, walaupun hanya sambal sardin dan telur mata kerbau, ianya sudah cukup membahagiakn sahur dan hariku spj menjalani ibadah puasa TQ My Laki! (reason dia terlebih rajin : sementara menantikan favourite teamnya Liverpool beraksi..tu yang dia tak bole tido sampai la kesahur) kalau mcm ni, harus Liverpool match setiap hari ;)

5 comments:

Real Woman said...

aiyo..maid sudah pulang ya buk!! capek gue!! capek!!

:: vErde+hAzizi :: said...

harus i pon sokong kalo liverpool ade match every day camtu...to mr.doc not a football fan ;p too bad hehehe...tp best dpt lauk from my mum every night...so takyah masak sahur! whooot whoot!

snowiffy said...

RW : babe..sib baik tu bukan maid i. tu maid my MIL le..dia la yg capek lepas ni..hihi

verde : ya babe! harus ada match everyday n i dont hv to worry wat to prepare fr sahur. i jeless u..ur mom dkt sgt!!!! tak aci la gitu

Ami said...

yanie,nie match on saturday yg vs Bolton tue ker?laki saya plak,cepat2 hantar bini ke airport sebab die nak lari balik tgk liverpool cett.dah hantar your package tadi,thanks again babe!nice dealing with you too ;p

dehouseofbeauty said...

jom terjah blog saya tgk tudung polos!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget