There was an error in this gadget

Wednesday, September 2, 2009

lihatlah dunia!


Apabila melihatkan video dibawah yg diterima pagi tadi membuatkan i terfikir dan bertanya :-

1. adakah setimpal hukuman dan perbuatan yg dilakukan ke atas si jantan?
2. apakah yg membuat si betina mengamuk sakan?
3. kenapakah si betina memukul bahagian *tut* itu?
4. adakah disebabkan kenakalan dan misbehave si *tut* itu?
5. jatuhkan ego si jantan bila diperlakukan sebegitu rupa?
6. adakah dia akan meninggalkn si betina tu?
7. di makankah lokasi ini diambil?
8. adakah ianya sekadar lakonan atau candid dr camwhore?
9. apakah jenis kasut yg dipakai utk memukul? wedges atau sepatutnya stilettoes biar berlubang muka si jantan tu
10. apakah kesudahan drama ini? mereka balik bersama atau jantan akan terus memecut keretanya dan melanggar perempuan tersebut berkali-kali cos betina tu cuma menumpang saje
11. cantik tak kereta lexus itu? mmg cun kan!
12. adakah i, anda, kita akan melakukan sebegini jika mendapati pasangan kita 'curang'?!?! tepuk dada tanya selera

video

video

video

moral of d story : biar macamana gaduh sekalipun atau dimana drama itu akan diadakan, sila jgn berdiri berdekatan kenderaan anda yg sah2 plat no keta akan di ketahui satu dunia ataupun guna la ini

sebagai penyamar/ pendinding diri agar tidak dikenali umum dan sebagai reason utk menangani virus H1N1 yg semakin menular

da mcm rupa G-string pun ada

12 comments:

cikayu said...

omg....cam tak percaya rasanye. cam kat s'pore je.

Shopaholic Mama said...

oh yeah... these videos dah spread & it happened in Spore! Can checkout stomp.com.sg. Also dah masuk our New Paper front page lagi!

maybe she was very mad at the guy for scandal lain ke ape but still....

C!kpuanmuda said...

ape ke bodo sangat laki tu? bleh dia dok diam je?? :p

snowiffy said...

cikayu : yes.kt spore if merujuk pd yellow plat no tu. (tak la kaya sgt kalau sekadar pakai plat yellow tu.huhu tapi nwk lexus..huhu)

SM : x penah dgr pun gossip ni frm my sis or cousins staying thr. i sgt ketinggalan ok. anyhow sure glam abis couple ni or end up dgn terjun bangunan. malu!

cpm : jantan tu x bodoh kot, dia bagi 'chan' je, bila balik umah betina tu lak kena dera. lol

Amelia Khalik said...

hahahaha..nie baru lawak..i think yg women tuh mesti kaya..yg laki tuh kayap sebab tuh biar ajer si gf membelasah diri dia..kalau tak nanti tak dpt sponsor..hahaha..pandai2 ajer i bukan kesimpulan kan..well cos i believe kalau mamat tuh kayo..tak kuasa dia nak membiarkan diri di perbodohkan..sah2 satu pergi 10 mari!!!

nieza said...

hi yani..1st time i bg komen kat blog u..sebelum ni silent reader jer..tak tahan le nak komen re video ni. totally agree with amelia =) mesti kayap tu coz 'redha' jer diperlakukan begitu..huhu..

Nadia Dzai said...

oh me goodness ;p mmg girl power tueeeee

TweetyPeak said...

hahaha.. lawak la yanie, yg last tu yg mahal.. pakai mask n g-string tu lucu.. haha.. adeiii..

waNny said...

heheheh .. kelakar .. i think mesti coz lelaki nie salah .. cheated kan .. sebab tuhs kene tuhs .. kalu i .. i pun maybe buat macam tuhs :P hahaha .. worst .. tinggal je tepi jalan .. x pun buat mcm kuar kt paper tuhs .. suh die pakai banner "I cheated .. this is my punishment "

Hahahahhaha

Betty A. said...

giler lelaki tu x melawan pon.....

sya said...

i rase laki tu tipu pompuan tu... bagus kene macam tu... kite nampak laki tu kene pukul physically, tapi kite tak tau emotionally perempuan tu punyer kene 'pukul' macam mane... i tak kesian pon dengan lelaki tu... tapi, at the same i respect gak kat laki tu sebab die tak pukul perempuan tu balik.. ini mmg penyabar habis la nie...

misz beauty said...

gile sengal... kot ya pun marah, tumbuk muka sudah.. ihiks... kang kalo betul kawen ngan jantan tu tak bezuriat pulak dah asik pukul situ jerk... hehehee=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget