There was an error in this gadget

Saturday, August 29, 2009

idaman kalbu


jika ramai bloggers sedang menggilai chanel classic flap tak kira yg jumbo ke medium ke, 2.55 reissue ke or whatever, myself pulak craving for chanel bubble bag (tak kesahla even small ke, medium, large, bubble quilt chain flap large dan sewaktu dgnnnya or even bubble quilt bowler yg da sekian lama terpendam disanubariku n tak pernah luput cuma belum sampai seru je

bukannya i tak suka yg east west, flap, cabas, tote dan sebagainya suke jugak tau! cuma i rasa akan lebih teruja jika di'hadiah'kan oleh My Laki diri sendiri dgn bubble flap yg cam gini. rasa chemistry diri dgn bubble terlebih2 la pulak n apa yg i suka pd beg ni ialah kegebuan leather tu.uishh!!! bole gitu and of course ianya ringan ok.

ok la sementara menanti waktu berbuka puasa atau imsak, marilah kita nikmati gambar2 bubble quilt yg menjadi idaman i. moga2 tercapai hasrat memiliki bubble ni soon ;) most pix are courtesy from bagcraze blog cos i malas nk google byk2. takut batal posa dgn nafsu yg terlebih di bulan mulia ni :)

dan tentunya jika diberi pilihan utk 1st chanel, i akan cari yg ala-ala bwh ni. bagaimana pula dgn anda? apa pilihan kalbu? jom kongsi...

small classic bubble with flap

bubble quilt flap


bubble quilt chain flap large

bubble quilt bowler


medium classic bubble with flap



jersey flap

large classic bubble with flap

3 comments:

k.zia said...

cantik gak ..tapi akak kalo pakai beg mesti tangan tak duk diam duk picit2 or cubit2 bubble bag ni ...geraaaam .. hehehe

chanel sume cantik ... tak tau tang mana yang cantik ...maybe harganye kot ..that's why sume orang nak termasuk akak hahaha ...

Umi Ayu said...

sis, aritu i nmpk kat channel KLCC, mmg cun la sis...

Anonymous said...

how much?
kalau 2.55 tu brape ek harga dia?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget