There was an error in this gadget

Friday, August 28, 2009

da dpt yg sesuai!


ingat ttg entry make-up ni?
i've been searching high n low for this bronzing powder. but hopless la...sia-sia usahaku menerjah smua shopping mall :(

Chanel Soleil Tan De Chanel 4 Facette Bronzing Powder (limited edition) RM172

The four go-together shades of this sun-kissed palette are all u need for just-a-back-from-the -beach look. Worn alone or blended together, they high-light or tan for a subtle, natural glow!

kununnya nk dptkan effect tan complexion ala Beyonce' n J'Lo la (jgn muntah k) sempena raya ni, tapi rata-rata shopping mall da xde stock. nama pun limited edition. haruslah cepat abis kan but hebat sgt ke product ni sampaikan seantora satu malaysia da e-lek habis??? ish! nk order online, mcm x confident cos takut bila dpt in hand, make-up tu hancur lebur mcm tepung gomak dicampak2 budak shipping.

dan bila terbaca GLAM Aug 09 harusla i rembat ni utk menggantikan yg itu. harga pun berpatutan dgn 4 shades yg berbeza dan jika disatukan ianya memberi effect yg lebih sexy pada muka dan kesan yg sama dgn CHANEL tu dgn sedikit shimmering+matte effect. Sexy bukan?!?! silala beli utk mencantikkan muka anda bersempena syawal nnti. kamu da tak perlukan blusher :)

Clarins Instant Sunlight Summer Glow Palette (limited edition) RM135

Four sparkling shades with matte and shimmer effects,
ideal to enhance a healthy-looking summer glow. Beautifies the skin and illuminates a tan!

2 comments:

honeylanz said...

mcm jatuh cinta jugak dgn Chanel Soleil Tan De Chanel 4 Facette Bronzing Powder ;)

yanie said...

harus beli kalau da jatuh cinta ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget