There was an error in this gadget

Tuesday, August 25, 2009

ntah apa-apa


owh! last 2 weeks i did some online shopping (saje gatal tangan) but bila da diserang demam tuari, i pun tak ingat apa yg i order.

tup..tup..during lunch, i got these lovely scarves from here in my office mailbox. agak out-dated da design ni but wat a steal kan dgn price yg sgt ok masa sale. ntahla, but i think i did some 'kerja gile' since awal tahun ni, mengumpul TR n bila dikira balik d ca$h spent on scarves, rasanya dapatlah LV sebijik! gulp!


pagi ni rasa segar n bersemangat ke office dgn semburan baru dari Ferragamo-Incanto Charms, x tau nk describe baunya..but my advice is...go grab it! mmg menyelerakan (eh betul ke ayat ni? mmg menyelerakan dgn fruity smells yg mengkhayalkn hariku. ok back to work yani!

5 comments:

Amelia Khalik said...

Yanie..how much TR scarf online? i normally got mine kat KLIA apt jer..dpt 10% discount cos ada kwn2 keje sana. So dlm RM53 camtuh but the other day ada sale..so i dpt 2 scarf for RM81..good buy eehhh..

*fAzEeLa* said...

yanie

i pn beli online haritu...tp boleh dikira brape kali pakai :P

my hubby dh bising lar ckp bile time nak tu nakkkkkkkkk jugak haha

wangi ek hmmm...kene try ni hehe

snowiffy said...

amy : i paid 100 fr both. kira mcm x sales la kot pd u cos u can get it cheaper frm ur frens in klia. nxt time ada sale, let me knw ok. bole i chip in..hihi

fazela : yup..mmg melampau kan. i pun byk TR yg i beli masih lom pki, tak tau bila turn nk pki smua. masa beli nafsu tamak melanda n tu la jadinya. u try la SF parfum tu..mmg wangi!

Mrs LVoe said...

yup mmg wangi kan kak.. sha beli last yea kt duty free.

snowiffy said...

a'ah sha, bau dia sweet kan? mcm fruity n flower scent pun ada ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget