There was an error in this gadget

Monday, August 24, 2009

cuci mata d bulan posa


if most entry from other bloggers menceritakan aktiviti hari 1, 2, 3..bla...bla..bla.. mereka, me rasa tak de idea nk brok brek psl tu but what i can say here is...we had a blast berbuka bersama family ter-chenta di JB (yes! dpt 2 x) last weekend soonest after baik dari sakit tenat

thnks a zillion to My Laki yg sanggup volunteerkan diri to drive down to jb dlm cuaca yg kejap panas n hujan bagi merealisasikan hasrat I berbuka bersama my beloved family and to my siblings, TQ so much for d precious time n made it on time ek bersama juadah jawa 'nasi ambang' fav kami yg me tapau frm R&R pagoh (warong Bumbu Kito) except ajit yg sempat tgk wayang even waktu berbuka da hampir tiba. bluek! anyhow..dia balik juga utk jumpa sis ni. Tks bro!

puasa-puasa ni..sure ramai yg terasa letih especially bila da mula kerja on monday ni n da masuk separuh hari puasa hari ke 3 ni. Jom kita cuci mata yg mengantuk dan layu tu dgn pic ni.


drooling abisla dgn bling-bling labenese signer yg sexy ni.owh! d birkin n her accessories tu..adoi!!! teruja iman posa kejap bila tgk birkin yg menggiurkan btw kalau nk cuci mata bole la view more pics kt umah Nizam. tgk benda ni pun da kira ok, badan n mata terasa segar sikit sambil mulut dan hati berzikir ..apa2 pun amalan terawkih dan puasa haruslah diteruskn selagi kita mampu. insyallah...

asyik cite bag je si snowiffy ni mcm xde benda lain nk dikongsi (sure ramai yg ckp gitu, betul tak?)
insyallah...nxt entry mak akan upload bahan-bahan yg berbentuk 'keislaman' bagi menghormati bulan yg mulia ini.
sekian

7 comments:

Kak Inni said...

salam yanie, citer selalu2 psl bag pun tak per akak suker... hehheee... btw dear, akak dah dpt my stam MJ sunday last week ;-)... impian jd kenyataan... alhamdulillah

Abrahyn said...

nasi ambeng? my fav tooooooo....aisey....lama tak makan....tu jawa's food tu....ehem, u bkn jawa kan?

TweetyPeak said...

hehee.. alaaa citer benda yang u suka.. thats why org suka baca.. be urself.. citer bag tak semestinya tak Islamik.. nama pun hobi.. people read n be happy. i mean benda yg kita suka baca.. u happy n dpt happykan org pun dpt pahala.. (panjang lak i taip)

Real Woman said...

perghh...i mmg hantu Birkin beb!! i tak payah lah dreaming yg croc skin tu, yg 'normal' punya pun entah bila tahun nak jadi kenyataan! huhuhuhu

pinkcouture said...

dear sis,

it's ok 4 u to story mory pasal bag di bulan puasa.lain dr yg lain sikit + segar jugak biji mata ni.since baca blog u byk info yg i dapat ttg handbag.keep it up ya!!!

Niz said...

Thanx for the mention! Serious, gorgeous kan Haifa Wehbe? Even more gorgeous is the Birkin lah... :P

Fynnaz said...

Jom cuci mataaa jgn tak cuciiii hehe. Droooolllll.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget