There was an error in this gadget

Sunday, August 16, 2009

penawar sakit


Alhamdulillah syukur pd Illahi

kami sekeluarga beransur sihat. high fever r now gone cuma tinggal coughing n flu je. insyallah mudah2an sihat dlm seminggu dua ni n to the gorgeous peeps thanks for all the WORDS n we appreciate it so much :)

bila da sihat skit, kerja mengukur shopping mall diteruskan dan inilah penawar duka lara sakit i yg bakal membuatkan i ceria semula seceria hari raya :) saw tis on 'patung' tapi x terlintas langsung nk cuba or tanya harga, sempat snap on camera phone but bila balik rumah barula menyesal cos x rembat tadi.

btw setiap kali nak raya i lebih suka cari yg ready-made dr butik ni! senang bangat n x payah fitting atau pening kepala nk cari beader or tailor yg dah sah-sah akan tolak tempahan bila da nk masuk posa but d most important is...i dont need to fork out thousand ringgit fr the design krn padaku baju-baju kurung dari butik ni dah cukup menepati ciri-ciri SIRIM badan i n taste hubby juga setiap kali raya tiba ;)

esok...awal-awal pagi ber'niat' nak tunggu depan kedai ni...zasss!!! doakn ianya menjadi milikku ya! amin

simple n nice

7 comments:

Real Woman said...

wah baik je demam terus tawaf mall ye!! Mesti jiwa dah memberontak kan? I faham i faham. Eheheheh

Mrs Taz said...

kat mana ada jual baju ready made secantik ni ??

Ninie said...

simple & looks good on u for sure..kat ne butik ni babe?i pun carik ready made je nanti

Anonymous said...

the baju looks great!
may i know where's the shop and banyak choice tak?
thanks!

snowiffy said...

R : ya harus! harus lakukan retail therapy sebaik dr demam. itulah nasihat doc pakar..hihi

k zia/nini/anon : dptkan ianya d D'Rias butik ok.happi shopping babes!

Kak Inni said...

salam yanie, akak pn baru gi semlm.... mmg lawa2 baju kat sana.... klu bole sumanya akak nak.... hehehe.... tp yg lawa2 utk size akak ni tak bape nak ada.... tu yg sedey skit tu.... uhuhuhuuuu

snowiffy said...

kak inni : alahai..terus zass ye! awat xmuat? kat tang mana yg x bole masuk tu? or mayb bole copy design n anto tailor ;) sye pun kalo bole nk angkut lori balik.hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget