There was an error in this gadget

Monday, August 10, 2009

kami S.A.K.I.T :(


kesmua ahli keluarga sakit teruk akibat cuaca yg x menentu n wabak H1N1 yg amat menakutkan. nazubillah, mintak2 di jauhkan ya! sore throat, coughing, runny nose, smua in one package. since friday badan lemah2, baby dania pun sakit. we've sent her to demc for medication n neubulizer da buat 3 times fr her. doakn her speedy recovery ya. aunty sakit takpe, jgn baby sakit. so kesian n sad tgk dia x bermaya :(

percutian harus diteruskn da we just got back from the legend resort cherating. konon2 nye nk cuti2 msia cos plan di buat sbelum sakit n x predict yg smua akan sakit teruk waktu bercuti ni (consider family gathering for huBBi's family la ni)

i xde mood langsung dlm percutian ni cos kefala fe-ning. idung sumbat n mcm2 lagi la. kesian lagi kt my mom yg batuk x berenti2. huBBi almost recovered. baby dania so-so but still ada flu but she's really active la.

nnti da baik sakit, i buat la entry bercuti tu ok or mayb x buat langsung kot cos bak kata piah community "clubbing in my head @ kepala no-ning" n ingatan bercuti pun da separuh hilang. but apa yg pasti : we had dinner @ chukai, ntah apa nama restoran tu ha. sgt gayat coz ianya diletak dia atas tong2 n pelampung n cuma disambung titi utk ke sana, tmpt mkn n menu adalah sgt tidak menepati selera krn telah dihidangkan dengan serdak serai "po-teh" yg diclaimed sebagai clear tomyam seafood. adusss! si tukang masak "apasala kot pi kisar serai tu byk2 pastu tuang dlm sup tu?" kami smua hampir tersedak nak mamp*s minum sup tu tau. yg bole i recommand kt sini cuma telur dadar n ayam grg kunyit dia je!...malas i nk buat entry abt food diaorg ni. kami dtg dr jauh but sgt2 la ke-chewa. huk! huk!

i akan update entry bila saya betul2 da sihat. c u again peeps. ta! ta!


13 comments:

k.zia said...

get well soon and take care :)

yaNa MaLeK said...

get well soon...

||Mrs. Izwan|| said...

uihhh seramnya bila demam² batuk² time skrng². semoga semua nya selamat.

*fAzEeLa* said...

get well soon dear..i'll pray 4 u.:)

uMmI said...

i link u :)

zailamohamad said...

Isy..bahaya tu..kena monitor sentiasa tu..by the way, semoga dilindungi ALLAH dari wabak durjana itu;-)

Lyzza said...

hye,, if u come to chukai, u sld try Tong Juan Rest, its in the middle of chukai's town.. maybe u sld try to eat seafood at kuala kemaman also

Fara said...

take care darl, have a speedy recovery!

Nadia Dzai said...

semoge cepat sembuh!

:: vErde+hAzizi :: said...

tk care babe!

TweetyPeak said...

wahhh we all miss u la yanie.. jaga kesihatan tawww... jaga diri..

moga sihat kembali!

snowiffy said...

thanks for the concern gorjes peeps! m in d midst of recovery but soooo lambatla. hoping to c u guys soon with more update and will still visit ur blog dlm sakit2 ni. huk! huk! huk!

Kak Inni said...

salam yanie, akak doakan yanie sekeluarga cepat sembuh... take care dear!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget