There was an error in this gadget

Wednesday, August 19, 2009

m sick of u...



ewah! tajuk mcm gempak but m actually sick of wearing this mask la! bosan gile pakai binatang ni (tapi rasa cun jugak dgn mask yg super special siap inhailer ni n i terasa mcm driver F1 pun ada, ahaks!). da nk masuk hari ke 14, sakit ni menunjukkan tanda yg dia akan pergi but bukan pergi betul, bila dia pergi dia dtg balik but my fever akan dtg setiap masuk waktu lunch, badan rasa kebah n panas, batuk-batuk jgn ckp la coz i ada bronikitis dan masa weather nila pengidap asthma n bronkitis akan mengalami masalah pernafasan yg sgt teruk dan inilah keadaan i bila da mula bekerja. nk prevent dr colleague lain menjangkit virus batuk 'hardcore' yg i bwk, terpaksala ber'mask' everytime masuk office. bukan apa we hv to take precaution la kan coz takut nnti ada yg tetiba demam or terbatuk kt ofis ni.sape yg disalahkn....akak dan keluarga akak jugak!!! lemas gile dgn topeng ni tapi apakan daya, terpaksa i laratkan juga. berat badan pun da hilang 5 kilos..uwaaa!!! huk! huk! huk!

11 comments:

Akak Ratu said...

salam yanie, waduh syiannya akak tgk matamu yg kuyu itu... mmg nmpk sgt tidak sehat... akak doakan yanie cepat sembuh... take care dear!

btw, akak tak nak demam tp akak nak turun 5kg cam yanie tu... uhuhuhu

Mrs LVoe said...

teruk btul akak sakit this time. amik la mc kak

snowiffy said...

kak inni: mmg sakit sgt. tnks fr d doa. nk kurus ye? x pe, bulan posa nnt ilang la 5 kilos tu..hihi

sha : owh sha! mc da dpt da but sakit xbaik2

n.o.v.e.e jahari said...

take care and get well soon dear! ;)

:: vErde+hAzizi :: said...

get well soon bebeh!

snowiffy said...

novee : tnks babey

verde : tq so muz babe:) tu la..bila la bole sihat fr d chefel date tu ek? huk! huk!

Ninie said...

sian nya u babe...get well soon k..hopefully b4 pose u dah sihat..

:: || Mrs. Izwan || :: said...

alahaii lamanyaa demam. btw boleh tau tak kat mana u beli mask ccam tu? heheh sempat lagi tu tanya pasal mask.. ;)

get well soon ye

waNny said...

get well soon kak yani .. hilang 5kg .. best nye .. tapi sy xnak demam .. hehehehe :)

TweetyPeak said...

Kesiannya... makin kurus.. moga Yanie sihat kembali.. skrg ngan cuaca tak tentu, jerebu, wabak h1n1. Moga cepat sihat.

calla_lily said...

Poor you! Take your meds and a lot of vitamin C to boose your immune system.. Get well soon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget