There was an error in this gadget

Sunday, July 12, 2009

ooppss...i did it again?!???


suspen n teruja kan bila dgr title n tgk gambar ni? nantikan update dri mak hokey!!! tunggu......

"sila jgn pengsan muntah darah krn mak dah menang 'bidding' kim kardashian tu tau"!!!

biar betul ni?!?!???................no la just kidding ;)

7 comments:

Ninie said...

babes!! u dpt miss C ker??? huahhh cepat reveal gambar full!

rizalman atelier said...

u ke yg dapat ??

:: vErde+hAzizi :: said...

hahhaha..i know thats not kim's...thats not melrose ;)
nie mesti u g godek scoop etc tue ek?!?!?!
so u got urself one???

deloress said...

i almost bid for the bag as well.. and wow! u won.. it's like.. pratically i know the person who won the bid.. hihihihi.... cam kecik je donia... Congrats luv! ( if u really won the bid ) :)

snowiffy said...

ninie : manadenya...saje je kasi gempak la nini.

rizalman : tak la..i tak dpt n x biding pun ;) hehehe...

verde : sgt terror la u babe!!! mmg bukan melrose pun cos itew mettalic i x minat tapi sudah jatuh chen-ta dgn ini cabas but d 'owner' tanak jual!!! dia ckp lom puas lenjan lagi. uuuwaaaaaaa!!! n u knw how much she got it fr? less than USD2k..percayalaaaa!!! i didnt get but i got something else fr myself nk tutup frust tertonggeng tu *wink*

snowiffy said...

deloress : itew label entry pun i letak 'rambling' kan???..so xde la serious sgt unless i put handbags ke yg mmg akan falls under my 'collections' jadi seharus rambling itu jgn dipercayai :) tapi seriously kalau bid utk ini 'cabas' akan cuba dptkn..ewahh melrose tu sgt la bling bling n i kureng skit color dia :)

deloress said...

oOo gitu kisahnye... hhahha.. tertipu beta.. anyway.. samalah.. sbb metallic so tak berkenan sgt.. suke yg plain leather :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget