There was an error in this gadget

Saturday, July 11, 2009

2 in 1 nite


last wed, we craved fr chilli fish grill/ ikang bakar????
pergilah ke shuhaida.again...cos ianya pasti tidak menghampakan krn walau apa jenis ikan yg dibakar, sambal special 'kaw' shuhaida yg menyelimuti membaluti ikan ni amat menyelerakan tu tak termasuk lagi sambal cicah perah limau dia......walaaaaaa
kami cuba juga nasi grg belacan n kuey tiaw ladna(dlm menu) but portion,lebey kureng cantonese fried mee la. yg dua ni pun not bad :)

chee-chong fun uptown d'sara pun sibuk nk enter-framed.
kebulur sgt ke kami mlm tu???.....

3 comments:

Mrs LVoe said...

shuhaidah ikan bakar mmg marvelous sis!

Amelia Khalik said...

sgt2 lah sedap nyer ikan bakar tuhhh. shuhaida nie kat sek 13 tuh kan beb? i dari dulu nak pergi tak gak sampai2..sobbb..sobbb..takper lah..insyallah minggu nie i terjah..

snowiffy said...

sha : mmg sgt sedap kan..kan..kan!!

amy: mmg harus terjah babe! mkn ikan bakar pun da cukup rasanya..hehehe kesedapan yg tak terhingga!!! layan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget