There was an error in this gadget

Monday, April 27, 2009

her 1st tricycle


last 17/4 was her 1st birthday n we balik kg last weekend with 2 mission : visit my dad yg kurang sihat n kidnap my niece yg da setahun jagung ni fr her 3 weeks stay in KL. da setahun umur nurelyssa dania, my niece yg sorg ni, intan payung gunung meletup aunty!!!. gigi tumbuh separuh n sebtg je keluar n jalan pun belum pandai lagi.


me n hubby decided to surprise her with 'benda' ni which i think she's gonna love it! last weekend we took her to puchong warehouse and she picked this as her b'day pressie. yessS!!! its her 1st tricycle and she lurve it so much!!!!semoga cepat jalan ya dania.

apa lagi bila da dpt ni dia pun dengan seronoknya duduk mcm tuan besar sambil kami window shopping @ klcc n d curve...tgk kalau x percaya!!! n for all readers out there, i suggest u pick this for yr kids age 1-3 yrs. bole tolak n u can also dismantle d handle once toddler da pandai kayuh sendiri.



dia tak tido spj window shopping psl excited naik benda ni, bila masuk kereta terus pengsan..

tuan punya blog mesti posing!~ tgh gile maxi!

we went to Toys R Us n ada la sebijik yg kurang serupa mcm ni brand barbie @ rm164 but d usage is very limited. Price fr dania's tricycle is rm 152 and clip on toy fan @ rm 17. Mmg berbaloiii!!! price for tricycle from rm100-200 n kalau terlebih rajin n nk cari brg2 baby such as car seater, play pan, baby court, stroller n apa2 saja yg murah from retail price even after discount (kalau ada sale lagila murah) , pls visit the warehouse at :-

no. 34, jalan meranti jaya 10,
meranti jaya industrial park,
47120 puchong
t. 03 8060 0093




7 comments:

Ninie said...

alahai..comel nya ur niece..i nk kidnap gak la hihihi...i nak pkai maxi tapi takut nanti tak sesuai coz i rendah...tp teringin nak pkai...u pakai nmpak cantik babe!

Anonymous said...

kak yani,

you will be a good mother one day, from the way you express yourself about dania i can feel the love.

i doakan akak cepat2 dapat timang anak sendiri.

take care.

Nurhayati said...

nak jugak la tricycle tu tuk Zara.. cam menarik je, senang sket nak bawak hihi..

Anonymous said...

wahh bestnya.. tak tahu pun ada w/hse kat puchong.. ada jual baju baby gak tak ;)

-aura-

Betty A. said...

bagus nya ur niece tak nangis tanpa parents dia....

from the way u act, u'll be a good mom/parents nanti ;)

Anonymous said...

pakai maxi kalo org tinggi takpela. nmpk cun je. org yg kureng tinggi mcm I ni, kalo pakai maxi huduh betol. dah macam pompuan ngandong pulak. keskeskes

notti netti said...

wow...tak sangka ada warehouse toys kat puchong...thanx ehhh....'wink'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget