There was an error in this gadget

Friday, April 24, 2009

cuba..try..test...


thanks xoxo


bunyi je lain but maknanya sama je! dan inilah hasilnya!!! all d way from london n its finally here~ewahh terlebey sudah!!! kegembiraan di ujung minggu ni krn yg dicita tlh sampai dgn selamat dan expressnya. (bole tido skrg ya) timacih fynn fr d tips n tricks ;)

kini saya hanya menghitung hari detik waktu bersejarah dilahirkan 34 thn yg dulu utk celebrate dgn yg tercinta. byk kenangan pahit manis dlm hidup ini dan di antara 'species' yg menceriakn hidupku spjg menjalani rutin selama 34 thn adalah 'ini' selain dari cerita kisah hidup yg terlalu pjg utk dibloggingkn di sini.

selain b'day wishlist yg alhamdulillah tlh ditunaikn oleh my other half utk harijdi yg bakal tiba, saya juga telah memikirkan 'apa' yg sesuai utk diri sendiri bersempena harijadi dgn penjimatan yg ok-ok (2 at 1 price ~i just lurve d new additions). lepas b'day ni hopefully akan berehat dan bertafakur je dok diam2 ;) no more bags! no more bags! no more bags! no more bags! no more bags! no more bags!..or more bags! more n more..erkkk!!!

10 comments:

Kak Inni said...

Salam dik, akak dpt yr blog ni from one of my fren... kira link atas link la nie... akak ni kira kategori sama cam u gak ler shopaholics tegar... hehehe... akak berminat ngan AH ni and interested to contact the SA yg u kasi email add tu... akak nak tanya price few hbags from AH SS09 catalogue and if its ok to u can i mention yr name to her... TQ... Rgds, Kak Inni

~Eila @ Along~ said...

yanie..
eppi bezdayy..wah seronok ye dpt beg wishlistt..tahniahhhh

Ninie said...

babe! is it Anya??? wooo congrat on ur new acquisition...walau pun nmpak sipi2 jer hihihi...

Mrs LVoe said...

i know what is inside sis?? hehehe.. congrats!!! cant wait ur reveal

:: vErde+hAzizi :: said...

waaaa...so u took that perry in tan ek...kewl...
so bile nak hang out bawak handbag baru ;) hehehe

Fynnaz said...

Hehe happy to share & help dear. Am I turning u into Becky dear? Hopefully not hehe.

Me too no more bags. Psstt tapi kalo very good offer dtg bergolek why not kannn?? Kekeke.

Betty A. said...

this would be the perfect choco/tan bag beside dior gaucho :)

harga dia worth it tak rather than u buy in msia?

snowiffy said...

k inni : of course u can mention my name to mayumi the SA in AH. she will ask u to email yr particulars and shipment + receipt will come seperately to aviod taxes. btw she will deduct VAT straight n plus shipment cost internationally fr 50pds which i think still cheaper than u purchase in msia. i hope tips help.

eila : my bday esok la dear, btw thx fr yr advance wishes ;) alhamdulillah

nisha : to reveal or no to reveal...erkkk x pasti la but anyhow tq ya

ninie : yup its AH. saje je intro sipi2..hehe tq babe

verde : yup but its in tan. konon prasan claudia tu!! wakaka. btw jom aaahhhh buat bag outhing lagi. i nk peluk ygr ehemmm..ehhhmmm tu!!!!

fynn : babe, yr tips really works on my 2 shipment. m loving it, muaaahhhh!!! yup i agree , kalo offer best sape tanak?!?!?!

betty : yes dear! its worth buying online, i saved almost rm700 frm the sale price in kl ;)

Shopaholic Mama said...

wow Yanie, thats a lot of savings! I was a bit sceptical abt buying online but now that its tried & tested, may give it a try.

Tks babe for the info!

AH lover said...

Hi yanie
May i know whether kena tahan tak ngan kastam for the bag.. ada any info tak yg dia letak on price and all.. ke selamat sampai ke ur door step. Please let me know k.. coz barang yg lebey RM500 including shipping and insurance slalu kena tax.. lemme know pls. Tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget