There was an error in this gadget

Wednesday, April 29, 2009

HAppY BiTRhDaY To mE!



HaPPy BiRtHdaY tO Me!!!!!
it was my 34th b'day yesterday 28/4 n i can consider as belated pasal xde masa nk update blog ni semalam. age is just a number n i bukan sibuk dgn celebration but i sibuk dgn kerja n entertain my niece yg sorg tu. n i postpone my b'day dinner to coming Labour Day~public holiday, so x la rushing sgt nk bwk mak kesayangan, dania tercinta n hubby pi mkn.

Seronok juga jadi mommy for the past few week ni. From feeding, changing diaper, bagi tido, main2..alaahai kacang je buat semua tu esp tukar diaper time dia ''uuk..uuuk" Most days dania will sleep with us, dia guling2 atas toto 360 degree sampaikn me n hubby bertukar tempat ntah yg ke berapa kali to ensure dania x bangun or terkeluar dr 'kotak penalty'...hehehe best sgt experience ni esp utk diri i yg a masuk suku abad ni..eh tua da i ni.~btw my mom ada utk tlg jaga dania ni..kalau i jaga sorg2 mau ada i bwk dia sekali pi keja. dania ini sgt senang dijaga krn dia tidak bangun susu di tgh2 malam spt kanak2 lain. dia akan tido dgn lena selenanya..dan hanya bangun waktu pagi utk susu. itu yg i suka sgt.

last nite i went to giant with the mission nk cari bottle n susu for dania je, spent hours kt babies stuff psl leka tgk smoothing pacifier, variety colors of milk bottle, hard n soft theeting stuff n macam2 lagi n mmg cute la baby stuff ni..teruja n terleka kejap i, rasanya..lagi best dari feeling tgk bag kt SCOOP or ATTIC. ok la bila da dpt bottle i amik Japlo smoothing 'night glow' ewahhh mcm glow in the dark bunyinya yg ada promo. lepas tu amik feeding set la, pinggan n sudu2 so dia bole la main masak2 atau baling benda tu suka ati dia n tak la hancur mcam dia buat pd mangkuk barbie i bought her last weekend (da terbelah dua) psl dia baling kuat sgt kot n end up borong la apa2 yg i rasa patut utk dia...terlebey sudah!!!

kalaula hubby x call n tanya "where r u???" sure i masih dok leka kt giant sampai giant tutup. sedar2 da 10pm, i was suppose to tapau chicken rice which mmg da byr but i tinggalkan je kt stall tu psl malas nk angkut brg byk bagai....oopssss khayalanku terhapus sudah!!! harus balik la cos semua da lapar tunggu my chicken rice..adoiii, ok la harus balik ni.

doa saya di harijadi ini...moga Allah swt memberi berkat dalam kehidupan saya selama ini, keluarga yg bahagia, dikurniakan zuriat yg sempurna dan soleh, suami yg menyanyangi dan setia sehingga ke akhir hayat kami, rezeki yang byk da diberkati, kesihatan yg elok, hati yang bersih serta kejayaan yg besar dalam apa juga yg diceburi dan bersyukur sentiasa diatas rezekinya. Amin.

alhamdulillah...my b'day wishlist yg diidamkn dpt awal bulan ni. da hampir jadi pekasam pun..hehehe



22 comments:

Anis said...

happy bday sista!! :) may ALLAH bless u n hubby :) owh nis nmpk something newwwww in the paperbag n its gojessss pinkkkk!!! :)

Akma M.Rudy said...

Happy Bday Sis!
may Allah bless u always and pray for ur happiness...;p
Insyaallah all ur wishes come thru...esp bb tuh..aminnnn

Fynnaz said...

Happy birthday dear!!!

InsyaAllah sume tercapai. Amin!!! I saw it! Hehe.

naddy said...

happy birthday :) best wishes...

DiZi said...

happy birthday...and may all ur dreams come true....

saya cumalah pembaca senyap anda...uhuk...uhuk..

Nadia Dzai said...

Happy Bday sis!!! Semoge murah rezeki ;)

Ami said...

Happy Birthday Yanie!!
i can feel your excitement jaga dania.Sebab i pon dah masuk 3rd year without kiddo nie,mmg suke sgt la kan gi gomol baby org hihi:) InsyaAllah rezeki akan dtg,keep praying for it.

~Eila @ Along~ said...

sis yanie, eppi belated bezday..moga segala yg dipohon dimakbulkan Tuhan..neway seronok ehh jaga baby yg dah besar ni..tak byk ragam...

k.zia said...

happy birthday Yanie ... 28/4 also my mom's bday :)
cantiknye gucci tuuu...

Ninie said...

owwhh its ur bday yaa? Happy Birthday babe! nak tgk ur gucci iteww...bila kite nak dating ni? hihi

Mrs LVoe said...

Happy Birthday sis yanie.. sorry sha kacau mlm tu. xsangka lak sis lum tdo lagi ;-)

ohhhh i love Gucci. congrats ;-)

:: vErde+hAzizi :: said...

happy birthday darling!
wish u wonderful years ahead!!!

XOXO

Olive said...

selamat hari lahir
i like ur style... :)

DaZzlingLilLy said...

happy birthday sis...gojes!..pink,i like pink too

Anna Rizal said...

Epi Besday Sis!! May your wish come true.. saw u yesterday during lunch.. igt nak tegur (since that is my 2nd time terserempak ngan U)..but then u tapau la pulak.. Mayb next time.. :)

Anonymous said...

Happy Birthday Yanie. Moga hidup dirahmati Allah dan murah rezeki selalu. Aminnn

-tods-

Princessa said...

Happy bday sis yanie....I rindu lah giant :( eh,tetiba plak...hehe

Betty A. said...

Happy Birthday Yanie....may u'll be bless with loads of handbags over the year...ahakss


semoga pjg umur n murah rezeki...


saw it!! omg its pink gucci ke?

arie:) said...

happy birthday snowiffy..
semoga panjang umur and dimurahkan rezeki...i see something is pinky there... ;)

The Queen Bee said...

happy birthday to u dear!!! bestnyaaa dpt bag!!!

Zihan Naszeri said...

gucci itu sgt menggiurkan bile lalu lalang di dalam itu butik...huwaaa

yanie said...

tks fr all the lovely wishes on my previous b'day darling!. ni baru scroll bck n check all cooment to reply ;) moga allah murahkan rezeki anda semua. Amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget