There was an error in this gadget

Wednesday, January 21, 2009

raya mood




Wishing all the chinese
Happy New Year/ Ging Xi Fa Cai
untuk yg balik ke kg, pandu berhati-hati dan jgn lupa pakai topi/pinggan keledar dpn dan blkg (kalau x pakai kena saman), utk yg hanya braya di KL jgn makan limau byk2 (nanti sakit perut).. .on every year we'll hv this kinda decoration n all staff will be given a box of oranges +angpau and d ultimate gift will be d bonu$$$


5 comments:

arie:) said...

Dear Yanie
Abaikan mereka2 yg berhati busuk itu..yang penting u enjoy dgn ur LV collection...
anyway..u've been tagged..klu rajin buat ler...hehe

XOXO

Anonymous said...

SALAM , Hai Yanie, I salah sorang dari u punya pembaca blog, hari tu terkejut i bila tak dapat buka u blog n i realy frust bila u nak block kan dia, but today i hapy bila dapat buka balik he he, biar je dia orang yg hati busuk tu Allah maha kaya lagi dio orang sakit hati lagi Allah kurniakan pahala yg berganda pada u.I m a housewife yg stress asyik buat kerja je tapi bila free i akan buka u blogg n i will feel hapy n relexsing sebab dapat cuci mata tengok all u LV best sangat, i pun kumpul gak tapi setahun satu le he he. Tq for opening back the blog

Ninie said...

wahh bersemangat ur bos gong xi fat choi hihhihi

snowiffy said...

arie : sorry if i lambat nk buat yr tagged. i owe u one k. thx for ur support tho ramai yg x berapa suka cara i berkarya. apa2 pun itu hak masing kan..terpulang pd mereka utk menilainya ;)


anony : thx for being my silent reader yg setia. dgn adanya u all, i bersemangat balik utk blogging. harap2 tiada lagi tomahan n apa2 pun i pun teruja nk tgk ur collection. xpe..kita berdikit2 ke hulu..i pun dulu started LV dgn speedy 30 je :)

snowiffy said...

ninie : my boss mmg bab raya ni dia ter'lebey sudah' bak kata stacey ;) nasib baik x bukak lagu raya kuat2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget