There was an error in this gadget

Wednesday, January 21, 2009

self-reward :)


As promised, here goes d pictures! clap! clap! clap!

My 2009 wishlist consist of 4 h/bags this year...2 da dpt dan 2 lagi tu mungkin on mid year, akhir tahun or i just follow d flow la. Ada rezeki adalah ya... Kalau tak tercapai tu, mungkin Dia ada plan yg lebih baik dari nilai handbag.

I bersyukur dengan rezeki yg diberiNya...


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Louis Vuitton Beverly MM & Manhattan PM in Monogram Canvas


10 comments:

fynn said...

Manhattan PM n Beverly!!!! Errr Beverly tu MC ker?

naddy said...

nice bags yannie!

snowiffy said...

fynn : its in monogram dear ;)

naddy : thx dear. tell k zia amik la pix dgn beg. ramai yg xcited nk tgk d high-end coll in full pix tu rita is so gorjess! i like it.

Nana said...

hheeheh yanie .. cakap org! bila you nak peragakan all your bags ni!! yang I paling teringin nak tengok you pakai is the Mahina bag!!! Pretty please!!!!

~Eila @ Along~ said...

wah..cantiknya beg...i tumpang cuci mata ni yanie..

gurl said...

uhuhhh. meleleh la gurl tgk yg ni ;p

Fynnaz said...

gurl,
bleh invite me to ur blog tak?
=)

Ninie said...

huaahhhh nak jgak....huhuhu

k.zia said...

hi Yanie,

buy la the MC Rita am sure u can afford it coz Mahina is waaaaaaay expensive hihihi ;) I don't think I can afford Mahina .. lgpun both bags kat atas tu costs u more than Rita .. lg2 beli kt M'sia ganda tu harga dia :D... akak nasib je kirim orang beli kt London ... after VAT almost half your Mahina ... kalo tak mmg tak merasa laaaaa..... nak tepek gambar pun malu sebab u all nye beg lg dahsyat2 !:) nnt akak jadik cam lebih kuah dari sudu lak ... hehehe ..

So what's next?? MJ Stam Bag? :D

p/s tak yah la private kan blog ....

snowiffy said...

nana : tuari i sudah amik pic my LV esp for u in one my entry. tiba2 je i kena serang dgn warga PZ ckp i suka show off. malu la nk amik kali ni. nk kena posing2 dgn mahina pulak...but i'll try to do d entry fr u one day ya..tungguu!!!

eila : xpe xpe...cuci mata bole open minda..i pun sllu pi blog u cuci mata baca ur entry wit huby...pandainya dia menjahit????....

gurl : m pretty sure u pun ada collection yg bole dikongsi bersama kami d sini. janji ianya hbags..brand doesn't matter ok


k.zia aka mrs taz : alahai akak. look who's talking. dia punya rita i drool lama da. mmg sgt cantik urs in blanc. kalau nk let go let me knw k. bole i jadi 1st buyer..hehehe . ur collection pun apa kurang. lagi hebat2 tu :) sama2 kita bsyukur pd Illahi di ats izinNya utk kita memiliki smua ni. Ni pinjaman smuanya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget